Purple Haze wietzaden

Goedkoopste wietzaden van Nederland

Bent u op zoek naar Purple Haze wietzaden? Dan bent u bij FSO aan het juiste adres. Bij ons bestelt u Purple Haze wietzaden simpel en voordelig online. Binnen een paar klikken heeft u de gewenste Purple Haze wietzaadjes besteld en zijn ze binnen 2- werkdagen bezorgd op de gewenste locatie. Purple Haze wietzaden zijn één van de populairste wietzaden uit ons assortiment. Een aantal voordelen Purple Haze wietzaden.

Purple Haze Wietzaadjes

 • Krachtige wietsoort
 • Populaire wietsoort
 • Lekkere geur
 • Ook geschikt om buiten te kweken

Purple Haze wietzaden

Purple Haze wietzaden zijn over het algemeen lastiger om te kweken dan andere wietsoorten. Een Purple Haze plant geeft over het algemeen een goede opbrengst. De opbrengst is meestal meer dan bij andere Haze soorten. De Purple Haze is ook geschikt om buiten te kweken.

De Purple Haze is in Nederland sinds de jaren 70 al erg populair en is misschien wel de bekendste Haze soort in Nederland. Bij de meeste coffeeshops is Purple Haze wiet dan ook een bestseller. De Purple Haze vernoemd naar de legendarische song “Purple Haze” van Jimi Hendrix.

Eigenschappen Purple Haze

 • Opbrengst binnen: gemiddeld 400 gr/m2
 • Opbrengst buiten: gemiddeld 300 gr/plant
 • Veel THC
 • Sterke High
 • Sterke Haze
 • Lekkere geur
 • Geeft een enorme Sativa high
 • Zoete natuurlijke bessen smaak

wiet zaden purple haze

Purple Haze zaden zijn populaire wietzaadjes. Dit komt voornamelijk doordat de Haze vrij sterk is en omdat de Purple Haze zaden geschikt zijn voor binnen- en buitenkweek. Haze wietzaden zijn over het algemeen wel moeilijker te kweken dan normale wietzaden omdat zij meer aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende soorten Haze wietzaden zoals Silver Haze of Northern Light Haze. Mensen vermoeden dat de Purple Haze is ontstaan door het kruisen van een Thaise of Colombiaanse Haze soort met een Early Dutch Skunk hierdoor is de bloeitijd wel verkort naar 8 tot 10 weken. De Purple Haze is vrij resistent tegen schimmel vorming. De wiet zaden Purple Haze heeft een THC gehalte van wel 22% en is daardoor een erg pittige soort.

Purple Haze wietzaden kopen

Voordat u Purple Haze zaden gaat kopen is het van belang om een aantal zaken te weten over Purple Haze zaden. Over het algemeen zijn Haze soorten lastiger om te kweken dan andere wietsoorten. Over het algemeen geeft een Purple Haze plant voor een goede opbrengst en is meestal meer dan bij andere Haze soorten. De Purple Haze is ook buiten te kweken.

De Purple Haze is in Nederland sinds de jaren 70 populair. En is misschien wel de bekendste Haze soort in Nederland. Bij de meeste coffeeschops is Purple Haze wiet dan ook te koop. Een grapje weetje over de Purple Haze is dat de wietsoort vernoemd is naar de legendarische song “Purple Haze” van Jimmy Hendrix. Een aantal kenmerken van Purple Haze zaden.

 •  Opbrengst binnen: gemiddeld 400 gr/m2
 •  Opbrengst buiten: gemiddeld 300 gr/plant
 •  Veel THC
 •  Sterke High

Kies altijd de beste Haze zaadjes en zorg voor goede kweekvoeding.

Populaire Haze soorten

Northern Lights Haze wietzaden

northen light haze wietzaden

Northern Lights Haze is ontwikkeld uit twee invloedrijke soorten; de Northern Lights en Mexican Haze. Deze hybride heeft een hoog THC gehalte.
Lees meer over de Northern Lights Haze wietzaden

Silver Haze wietzaden

Silver haze wietzaadjes

De Silver Haze wietzaden zijn in de jaren zeventig ontwikkeld in Amerika. Zij is een kruising van Colombian, Mexican, Thai en Jamaican Haze. Silver Haze wietzaden hebben in het algemeen een langere bloeitijd dan andere soorten.
Lees meer over de Silver Haze wietzaden

Sour Diesel Haze Autoflower wietzaden

Sour diesel haze

Deze meest Sativa soort produceert een Medium , High 40 – 60 gr / plant opbrengst. Dit Feminised zaadje groeit niet alleen goed in een Greenhouse, maar kan ook zowel buiten als binnen gekweekt worden.
Lees meer over de Sour Diesel Haze Autoflower wietzaden

White Haze Autoflower wietzaden

White haze autoflower wietzaden

White Haze autoflower wietzaden zijn makkelijker te kweken dan de reguliere Haze. De White Haze Autoflower is een gefeminiseerde hybride.
Lees meer over de White Haze Autoflower wietzaden

Purple Haze wietzaden online bestellen

Goedkope Purple Haze zaden bestelt u online bij Freeseedsonline.nl. In ons assortiment vindt u top kwaliteit Purple Haze zaden. Onze zaden zijn altijd op voorraad. Naast Purple Haze zaden hebben bestaat ons assortiment uit:

Medicinale wietzaden, Autoflower wietzaden, Gefeminiseerde wietzaden, Wietzaden voor buiten, Haze zaden.

freeseedsonline.com

Goedkope Purple Haze wietzaden bestellen

Purple Haze zaden zijn populaire wietzaadjes. Dit komt voornamelijk doordat de Haze vrij sterk is en omdat de Purple Haze zaden geschikt zijn om buiten te kweken. U kunt Purple Haze zaden zowel binnen- als buiten kweken.Haze is over het algemeen lastiger te kweken dan andere wietsoorten, omdat de plant veel aandacht vraagt. Er zijn veel verschillende soorten haze zoals Silver Haze of Northern Light Haze.

Bekijk ook deze pagina’s

Bekijk ook onze andere Haze zaden