Wat zijn de beste buiten wietplanten voor beginners?

buitenwiet kweek tips

Buitenplanten voor beginners

Als je net begint met het kweken van buitenwiet of dit zelfs nog nooit hebt gedaan, wil je natuurlijk makkelijk beginnen. Gelukkig zijn er voldoende buiten wietplanten die niet overmatig gevoelig zijn of een ingewikkelde verzorging eisen. Dat is zeker voor beginners een prettige bijkomstigheid. Maar voor welke soort wiet kies je als je net begint met buitenkweek? We hebben de beste buiten wietplanten voor beginners voor je op een rij gezet. Dat maakt voor jou de keuze makkelijker en vergroot de kans op een goede oogst.

bubbelgum

Bubbelgum wietzaden

Bubbelgum wietplanten

Deze hybride wietsoort is vrij resistent tegen allerlei vervelende beginnersfouten. De plant is oersterk, stressbestendig en geeft mooie zware toppen. Een prettige bijkomstigheid is de aangename geur van Double Dutch. Deze heeft namelijk niet echt een uitgesproken wietgeur waardoor het ras geschikt is voor buitenteelt. Deze Indica groeit lekker snel, blijft compact van postuur en levert een mooie volle oogst.

Bubbelgum auto

Dit betreft een autoflowering wietsoort die geschikt is voor buitenteelt. Deze plant is heel geschikt voor beginners omdat het geen bijzondere eisen stelt zoals bijvoorbeeld en ingewikkeld lichtschema. 60 Day Wonder komt vanzelf in bloei waarna je in veel gevallen al binnen 2 maanden kunt oogsten.

Bubblegum XL wietzaden

Super skunk

Skunk is een gefeminiseerde wiet soort. Dat betekent dat alle wietzaden vrouwelijk zijn waardoor je later geen selectie meer hoeft te maken. Zeker als je net begint met het kweken van buitenwiet is dat prettig. Skunk doet het prima als buitenwiet. De planten blijven compact van formaat en komen heel snel in bloei. Deze Indica maakt harde en grote toppen die zorgen voor een volle oogst. Het enige wat deze buitenwiet vereist is een zomerklimaat met normale tot redelijke warme temperaturen.

Super skunk wietzaden

 Kush

Ook Kush mag niet ontbreken in dit rijtje van beste buitenplanten voor beginners. Hindu Kush produceert wiet met een uitgesproken kruidige smaak. De plant is eenvoudig te kweken en stelt niet veel eisen aan de verzorging. Deze wietplant blijft lekker klein en vol van formaat met voldoende bladeren. Maar, ook grote en harde toppen zijn een kenmerkende eigenschap van deze buiten wietsoort. Doordat deze plant dikke stammen vormt, kunnen ze voldoende voedingsstoffen opnemen om een goede oogst te kunnen garanderen. Ook als je een beginnend kweker bent.

Special kush wietzaden

 

Hier een ruim overzicht voor buiten wiet planten voor beginners

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *