Ideale keuze voor beginners

Ideale keuze voor beginners

Wietzaden voor beginners

Ideale keuze voor beginners: Ervaren kwekers hebben absolute controle over alle aspecten van de hennepteelt, beginnende kwekers zijn vaak onzeker over de vele onderdelen in het proces en hoe ze precies uitgevoerd moeten worden. Toch hoeft dit met wat hulp en doorzettingsvermogen helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je maakt al een goed begin door gebruik te maken van hoge kwaliteit zaden, dan is de kans op een flinke oogst al een stuk groter. Hieronder vind je de voornaamste aandachtspunten die je als beginnende kweker moet weten om de juiste zaden te kiezen:

Lees ook onze andere blogs: Autoflower wietzaden voor beginners  – Buitenwiet kweken voor beginners  –  Cannabis  THC en CBD

Zaad leverancier

De leverancier van jouw hennepzaden is misschien wel het belangrijkste aspect bij het kopen van hoge kwaliteit zaden bestellen. Helaas zijn er diverse leveranciers die geen betrouwbare kwaliteit zaden leveren. Bekijk dus eerst goed welke winkel voor jou geschikt is om de hennepzaden te leveren. Aanbevelingen van ervaren kwekers kunnen je bijvoorbeeld op weg helpen. Er zijn diverse betrouwbare webshops zoals die van Freeseedsonline en RQS hier kun je kwalitatief hoogwaardige zaden kopen voor heel scherpe prijzen.

 Ideale keuze voor beginners, de beste wietzaden vind je bij freeseedsonline.com

Zaad type

Als beginner kun je op basis van het beste zaad type de meest optimale resultaten behalen. Zo kun je met Autoflower zaden of gefeminiseerde zaden zeer hoge opbrengsten krijgen. Er zijn volop variëteiten verkrijgbaar in de handel, met vrouwelijke Autoflower zaden kan ook iemand die minder ervaring heeft uitstekende resultaten behalen.

keuze voor beginnende kwekers

Bloeiperiode

Als je voor het eerst aan de slag gaat met hennep kweken kun je het beste kiezen voor types met een korte bloeiperiode. Zo kun je met een Sativa stam, die enorme hoogtes kunnen bereiken, tot wel twaalf weken nodig hebben voor een volledige bloei. Je kunt dan beter kiezen voor een type die in minder dan negen weken tijd tot bloei komt, zo hoef je de eerste keer niet zo lang te wachten om resultaat te boeken.

Tolerantie nominaal vermogen

Wanneer je begint met het kweken van hennepplanten is het verstandig om te kiezen voor een type dat niet zo gevoelig is voor omstandigheden die niet optimaal zijn. Zo zijn er types die minder gevoelig zijn voor beginnersfouten zoals onderbrekingen in de lichtcyclus, de voedingsstoffen etc. Vermijd de gevoelige planten wanneer je nog weinig ervaring hebt.

Enkele soorten zaden die goed bestand zijn tegen foutjes van beginners zijn onder andere AK 47 Auto, Auto blue berry, Bubbelgum, Critical, power plant en vele andere soorten zie hieronder. Deze sterke hennepzaden zijn zeer vergevingsgezind, ook wanneer je de eerste keer niet alles perfect doet zul je genieten van een hoge opbrengst.

 

De kosten

Wanneer je begint met kweken is het verstandig om te starten met hennepzaden die niet al te duur zijn. Wanneer je grote fouten maakt die onherstelbaar zijn ben je niet direct een hoop geld kwijt. Dus selecteer eerst op variëteiten die eenvoudig te kweken zijn, en kies daar dan een betaalbaar type zaad uit. bij ons vind je de ideale keuze voor beginners, met een extra kortingcode van 10%

Nieuwe klantencode 

Als je rekening houdt met deze aandachtspunten kun je hennepzaden kiezen waarmee je een goede oogst kunt behalen. Daarnaast zul je veel leren gedurende het proces waarmee jij binnen de kortste keren ook een ervaren kweker zult zijn!

Lees ook onze andere blogs: