Wiet kweken voor beginners

hydraulic filters

Wietzaden kopen
Wiet kweken voor beginners DEEL 1: Dit is een korte handleiding voor het kweken van wiet voor binnen en buiten. Wij zullen alle tips en trucs voor je op een rij zetten. Van zaadje tot oogst. En wil je leuke tips ontvangen? Meld je dan aan op onze website voor onze nieuwsbrief! mail naar info@freeseedsonline.com

Kollstoffilter

Wat heb je nodig voor het kweken van wiet?

Wij gaan eerst eens kijken welke soorten goed zijn voor beginnende kwekers. en welke soorten het meest geschikt zijn om te kweken.

Welke soorten zijn geschikt om als beginnende kweker mee te beginnen?

 

Zoals je wel hebt gemerkt zijn er meer dan genoeg winkels die zaden aanbieden, van Haze soorten tot Kush soorten, voor zowel buiten als binnen. Wij gaan zelf voor de goedkope wietzaden van freeseedsonline.com Er zijn natuurlijk meer merken op de markt, alleen betaal je dan vaak veel meer voor de zaden.

 

Welke soorten zijn het beste voor beginners ?

Welke soorten het beste zijn om te kweken heeft te maken of je binnen of buiten gaat kweken, wij hebben alvast meerdere soorten op een rij gezet. De meeste mensen bestellen deze soorten omdat ze al lang op de markt verkrijgbaar zijn en ook zeer stabiel zijn.

 

TOP 5 binnen wietsoorten voor beginners

Critical autoflower wietzaden

Met Critical gefeminiseerde wietzaden heb je een ideale plant om als beginnende wietkweker mee te starten. Het is een zeer stabiele soort die ook tegen een stootje kan, je kunt ze toppen, dieven, klieven en scroggen. Daar willen we natuurlijk naartoe in de toekomst. De plant heeft tevens een hoge opbrengst en een goede smaak. meer weten over wietkweken binnen 

Critical wietzaden kopen

 

Power plant wietzaden

Power Plant gefeminiseerde wietzaden behoren tot de meest verkocht soorten in Nederland! Ook in de coffeeshops tref je deze vaak op de lijst aan, dat komt omdat het een sterke plant is met hoge opbrengst, deze plant kan zeker tegen een stootje. Het is een zeer krachtige Indica plant met harde toppen en een mooi THC gehalte.

Power plant wietzaden of terwijl PP zaden kopen

 

Amnesia white wietzaadjes

Amnesia White gefeminiseerde wietzaden heeft sinds 2013 een hele snelle stijging meegemaakt. Dankzij de korte bloeitijd van 8 tot 9 weken is het een soort die net zo snel groeit als de niet Haze soorten. Dit type is verkrijgbaar bij verschillende leveranciers.

Amnesia white wietzaden kopen

 

Big Bud wietzaden

dit is de oude prijs!

Big Bud gefeminiseerde wiet zaden staan bekend om de lekkere zoete smaak en mooie compacte wiet knoppen. De unieke gevlochten structuur van deze plant is zeer mooi om te zien met de mooie haren, en de plant heeft stinkende toppen.

Big Bud wietzaden kopen

 

Sneeuwitje wietzaden

Sneeuwwitje gefeminiseerde wietzaden is een soort die iedereen weleens in de coffeeshop heeft zien liggen. Sneeuwwitje wordt vaak gekweekt omdat je deze plant prima kan toppen en dieven.

Sneeuwwitje wietzaden kopen

 

Top 5 buiten wiet zaden voor beginners

De top 5 buiten wietplanten bestaan uit Autoflower wiet zaden en normale gefeminiseerde zaden.

 

  1. Critical Autoflower: Dit soort viel dit jaar opnieuw in de prijzen, en is de meest verkochte autoflower soort van 2016 / 2017. Ondanks het feit dat 2017 nog niet voorbij is durven wij dat met volle overtuiging te voorspellen. Het is ook een heerlijke plant om te roken met een mooie THC laag over de toppen.

Critical autoflower wietzaden

        Nu Critical wietzaden kopen

  1. White Widow Autoflower: heeft een zeer goede opbrengst met mooie toppen en kan aardig wat stress hanteren. Daardoor kun je ook met slecht weer nog een behoorlijke oogst behalen. Reken op een opbrengst van minimaal 100 gram per plant als deze het goed doet. white widow autoflower wietzaden.

White widow autoflower wietzaadjes

2. Bubbelgum Autoflower: Dit vinden de meeste mensen een sterke plant die zeer fijn is om mee te kweken omdat het een lage plant betreft die vaak niet groter wordt dan een meter als buitenplant. De plant heeft een heerlijke zoete geur en die kenmerkende bubblegum smaak met een lekker THC gehalte van 14%. Nog een bijkomend voordeel is dat de plant makkelijk te oogsten is omdat er weinig blad aan zit.

Bubbelgum autoflower wietzaden

3. Chem Dawg wietzaden: Dit is één van de snelst groeiende nieuwkomers met een mega opbrengst van wel 800 gram per plant, en een lengte van wel 1,5 tot 3 meter die zeker goed tegen ons klimaat opgewassen is. Er wordt zelfs beweerd dat je meer dan 800 gram per plant kunt behalen.

Chem dawg wietzaden

4. Northern Light Autoflower: Eén van de eerste autoflower planten die toch een opbrengst heeft van 100 tot 300 gram per plant met een THC gehalte van 15% en mooie zijtakken.

Northernlight autoflower wietzaden

zie ook onze andere soorten :

Tevens zijn al deze soorten voor zowel binnen als voor buiten kweken geschikt.

 

Waar bestel ik de beste wiet zaden?

  • Eigenlijk zijn alle zaden leveranciers wel goed, Alleen zou ik je wel adviseren om te zoeken naar zaden bedrijven die in Nederland gevestigd zijn
  • Dan zijn ze altijd makkelijk bereikbaar, kies ook voor een leverancier met een goede klantenservice en duidelijke informatie over de planten en soorten.

 

Binnenkort komt DEEL 2

 

 

Lees meer over:

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.