Populaire locaties voor een Guerilla kweek

wietkweken tussen mais

Populaire locaties voor een Guerilla kweek

Populaire locaties voor een Guerilla kweek vind je overal in de natuur. Het advies is wel om de planten op verschillende plekken neer te zetten. Zodat als er een plant ziektes krijgt of gepakt word je nog altijd anderen kansen hebt.

● Aan de oevers van rivieren
● Ergens in een bos
● Tussen de maïsvelden
● In een achtertuin van een leegstaand pand

En geschikte locatie voor guerilla kweken vind je op vele plekken

Wanneer je zelf geen geschikte locatie kunt vinden is het ook mogelijk een moestuin te nemen en daar de wietplanten te kweken. Je loopt daarbij wel het risico dat andere gebruikers aangifte doen bij de politie of jouw oogst stiekem inpikken. Je zult bij dit soort locaties ook extra rekening moeten houden met ongedierte en daarvoor de juiste maatregelen moeten nemen.

Kweken tussen het maïs
Wanneer je de planten wilt kweken tussen de maïsvelden moet je vooraf goed kijken of er bruggen en gebouwen zijn op een hogere locatie. Kies voor zaden die vroeg bloeien zodat je kunt oogsten voor de boer de maïs gaat oogsten.

wietkweken tussen maisPopulaire locaties voor een Guerilla kweek

Ongedierte
Afgelegen locaties waar geen mensen komen worden doorgaans wel door dieren bezocht. Die kunnen de planten schade toebrengen. Let daarom voor je gaat planten op konijnenhollen en andere indicaties van dieren in de omgeving. Je kunt de planten tegen wilde konijnen beschermen door ze te beschermen met kippengaas. Dit gaas moet diep genoeg in de bodem komen zodat konijnen niet een weg onder het gaas kunnen graven.

Ongedierte wietkweken

Zonzijde
Wanneer je de rand van een maïsveld of bos hebt gekozen wil je de planten wel aan de zonnige zijde verbouwen. Let op waar de zon opkomt in de ochtend en waar deze later weer ondergaat. Als de planten meer zonlicht vangen zal de opbrengst ook aanzienlijk hoger zijn. Ga niet de omgeving teveel manipuleren door bijvoorbeeld bomen te kappen of struiken te snoeien. Dan loop je het risico dat jouw planten ontdekt worden door mensen in de omgeving.

Lees meer over guerilla kweken

 

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.