Bestrijding tegen spint

Bestrijding tegen spint

wietplant online kopen
wietzaadjes kopen online

 

Bekijk hier onze reviews!

Uitstekend
Gebaseerd op 158 recensies
Tamaris Ilaria
Tamaris Ilaria
2023-08-22
Vandaag voor het eerst in deze winkel geweest and I loved everything about it. Er was gezellige muziek, een microscoop om naar de kristalletjes van buds te bewonderen(super super cool), en de eigenaar was echt heel gezellig, aardig en behulpzaam. We komen zeker weer terug!
Kosta Telo
Kosta Telo
2023-07-16
Top kwaliteit vriendelijke mensen zeker aan te raden
Chantal Bosman-Domburg
Chantal Bosman-Domburg
2023-07-06
Fijne winkel waar je goede uitleg krijgt over zaadjes en planten voeding
ChiRo
ChiRo
2023-06-14
The owner was very kind and helpful. He answered all my questions to my satisfaction and even teached me something new. As a first time customer I also received a discount which was quite nice, packed with a free soda for the hot weather, really great customer service. I can't wait to finally grow the seeds, I just have to wait till Germany finally allows it. 😄
Ritchie Van leeuwen
Ritchie Van leeuwen
2023-05-12
Een zeer goed georganiseerde webshop,problemen worden meteen opgelost,de reden van deze review is: ik bestel al een aantal jaar bij deze webshop nog nooit problemen gehad tot vandaag en op de manier hoe ik ben geholpen,petje af hoor daarom 5 sterren en deze review EEN ECHTE aanrader voor de medekweekers!
alex van nistelrooij
alex van nistelrooij
2023-05-07
Heb bij medere winkels in verleden besteld. FSO staat op 1 bij mij. Uitgebreid assortiment aan soorten. Snel en netjes bezorgd. Contact opnemen gaat vlot. Ik blijf zeker klant. Ga zo door FSO👌👌
Debbie Broos
Debbie Broos
2023-05-07
Goeie service, medewerker is vriendelijk en staat je netjes te woord.
Harmen Koning
Harmen Koning
2023-05-07
Goeie kwaliteit, vriendelijk en goeie service

Bestrijding tegen spint :Voor handige kweektips bent u bij ons op het juiste adres! Freeseedsonline beschikt over een handige blog waar allerlei informatie staat over het kweken van wiet. Maar niet alleen dat Freeseedsonline beschikt ook over een ruim assortiment aan wietzaden. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Spint

Spint is een infectie wat voorkomt bij het kweken van een plant. Spint tast planten aan doormiddel van gaatjes de prikken en de voedingstoffen eruit te zuigen. Spint zit het liefst onder de bladeren en als ze er lang genoeg zitten dan kan de plant sterfen.

spint   spint

Bestrijding tegen spint

Het beste is om de spint te voorkomen. Spint is dol op droge en warme omgevingen. Hou daarom uw wietplanten en de omgeving licht vochtig. Merk je wat aantastingen verwijder het dan zo snel mogelijk. Het beste is om daarna de wietplant af te spoelen met spiritus en wat zeepsop. Wat je ook kan gebruiken tegen spint zijn predatoren. Deze predatoren zullen jagen op de spint. Chemische middelen zijn ook een hulpmiddel om spint te bestrijden. Alleen is het nadeel hiervan dat spint zichzelf resistent kan maken tegen chemische middelen. Hierdoor gaat niet alle spint weg maar blijven sommige leven.

Verschillende soorten spint

Spint heeft verschillende soorten. Je hebt bijvoorbeeld de Kasspint dit is een rode spintmijt. De Kasspint kan je vaak herkennen aan de twee zwarte stippen op hun geelgroene lijf. In de winter wordt de kleur van de Kasspint rood. De Ligustermijt is een platte ovale spintmijt. Deze zitten vaak op ligusterhagen maar ook op orchideeën. Orchideeën mijt de naam zegt het al. De Orchideeën mijt is dol op orchideeën. De Orchideeën mijt lijkt daarom veel op de ligustermijt. De Palmmijt zijn platte spintmijten deze kunnen de kleur rood, geel en groen hebben. Bonenspintmijt deze spint gaat vooral af op groentes en fruit. De bonenspintmijt heeft aan de onderkant leerachtige bladeren.

Bekijk ook

Wietkweken voor beginners

Autoflower wietzaden