Bestrijding tegen spint

Bestrijding tegen spint

wietzaden
Wietplant online kopen

 

Bekijk hier onze reviews!

Uitstekend
Gebaseerd op 173 recensies
Niels Nijboer
Niels Nijboer
2024-05-21
Super service en beste prijzen!!
Ralle Relaxo
Ralle Relaxo
2024-05-19
Gute Beratung, gute Samen zum erschwinglichen Preis. Bisher alles bestens. Immer gerne wieder, macht weiter so.
Joran steenbergen
Joran steenbergen
2024-05-11
erg goede winkel aardige man
Marcel x
Marcel x
2024-05-10
Really good
Artherot
Artherot
2024-05-10
Hatte einige samen nach einer kompetenten Beratung und guten preisen gekauft. Ich habe vom besitzer 2 femis zu meinen gekauften autoflowers geschenkt bekommen. Jetz etwa 1 1/2 Monate später habe ich alle Samen ausprobiert und sie sind ohne ausnahme gekeimt! Ich kann diesen shop nur weiter empfehlen.
Laurens Jove Rodriguez
Laurens Jove Rodriguez
2024-05-06
Goeie zaadjes, vriendelijke service!
Robert Grit
Robert Grit
2024-04-29
Super service, geweldige site en altijd on voor een praatje! Duidelijk uitleg over de knowhow van het kweken en mooie acties op de site!
JBO
JBO
2024-04-20
Simpelweg top
Naicul82
Naicul82
2024-04-13
Wir waren gestern persönlich da,nachdem ich letztes Jahr dort bestellt hatte. Wir wurden sehr freundlich empfangen und sehr gut beraten. Die Auswahl an Samen ist recht groß. Es steht auch ein Tablet zur Verfügung, auf dem man seine Samen suchen kann. Dann wird der Warenkorb fotografiert und die Bestellung bereitgestellt. Momentan gibt es ein Glücksrad. 10% -100% sparen!!! De groetjes Bob
valentina narcisi
valentina narcisi
2024-04-06
I loved it!!! Really nice store, with a good variety of products. The owner is very attentive and genuine. Definitely recommend checking it out!

Bestrijding tegen spint :Voor handige kweektips bent u bij ons op het juiste adres! Freeseedsonline beschikt over een handige blog waar allerlei informatie staat over het kweken van wiet. Maar niet alleen dat Freeseedsonline beschikt ook over een ruim assortiment aan wietzaden. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Spint

Spint is een infectie wat voorkomt bij het kweken van een plant. Spint tast planten aan doormiddel van gaatjes de prikken en de voedingstoffen eruit te zuigen. Spint zit het liefst onder de bladeren en als ze er lang genoeg zitten dan kan de plant sterfen.

spint   spint

Bestrijding tegen spint

Het beste is om de spint te voorkomen. Spint is dol op droge en warme omgevingen. Hou daarom uw wietplanten en de omgeving licht vochtig. Merk je wat aantastingen verwijder het dan zo snel mogelijk. Het beste is om daarna de wietplant af te spoelen met spiritus en wat zeepsop. Wat je ook kan gebruiken tegen spint zijn predatoren. Deze predatoren zullen jagen op de spint. Chemische middelen zijn ook een hulpmiddel om spint te bestrijden. Alleen is het nadeel hiervan dat spint zichzelf resistent kan maken tegen chemische middelen. Hierdoor gaat niet alle spint weg maar blijven sommige leven.

Verschillende soorten spint

Spint heeft verschillende soorten. Je hebt bijvoorbeeld de Kasspint dit is een rode spintmijt. De Kasspint kan je vaak herkennen aan de twee zwarte stippen op hun geelgroene lijf. In de winter wordt de kleur van de Kasspint rood. De Ligustermijt is een platte ovale spintmijt. Deze zitten vaak op ligusterhagen maar ook op orchideeën. Orchideeën mijt de naam zegt het al. De Orchideeën mijt is dol op orchideeën. De Orchideeën mijt lijkt daarom veel op de ligustermijt. De Palmmijt zijn platte spintmijten deze kunnen de kleur rood, geel en groen hebben. Bonenspintmijt deze spint gaat vooral af op groentes en fruit. De bonenspintmijt heeft aan de onderkant leerachtige bladeren.

Bekijk ook

Wietkweken voor beginners

Autoflower wietzaden

 

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.