Blueberry wietzaden

wietzaden online bestellen

 

De beste Blue berry wietzaden vind je bij Free seeds online

Bent u op zoek naar Blue berry wietzaden? Dan bent u bij FSO aan het juiste adres. Wij hebben top kwaliteit Blueberry wietzaden tegen scherpe prijzen. Bij ons bestelt u simpel en voordelig Blueberry wietzaden online.

Deze soort is zowel om binnen op te kweken en buiten te kweken met een mooie opbrengt en een zeer zoete smaak.

Blue berry wietzaden

De voordelen van Blueberry wietzaden

  •  Hoog THC potentieel
  •  Zoete bosbessen smaak
  •  Hoge Opbrengst
  •  Unieke kleur

Gefeminiseerde Blue berry zaden

Gefeminiseerde Blueberry wietzaden groeien uit tot een plant die 75% Indica dominant is. De plant heeft een fruitige, lichtelijk aards aroma en zoete bosbessen smaak. De plant heeft een hoge potentiele THC percentage. De plant kan zowel binnen- als buiten gekweekt worden. Wanneer deze een aantal dagen kou heeft meegemaakt, dan kan de plant een blauwe gloed krijgen. De high van deze plant is langdurig en vooral een body stoned. Het is een goede plant die zorgt voor een goede opbrengst. Door de lekkere bosbessen smaak is de plant zeer populair bij zowel ervaren als beginnende kwekers. Gefeminiseerde wietzaden zijn zaden die 99.9% vrouwelijk zijn.

Blueberry wietzaden

De Blueberry wietzaden bestaan origineel uit een mix van Chocolate Thai, Afgani en Highland Oaxaca. De Blueberry is ontwikkeld in Californië. De originele Blueberry is gepakt en gekruist met de Northern Lights Special. Deze plant is zelf nog meer indica dominanter dan haar moeder. Hierdoor heeft de plant langgerekte toppen die compact zijn qua structuur met weinig blad. De plant is heel groen met een paarse stamper. Doordat deze plant Sativa dominant is heeft dit ook invloed op de soort High van de plant.

blueberry-white-10-pack

Blueberry wietzaden bestellen

Doordat deze plant gekruist is met die verschillende fenotype heeft deze veel variatie in bud structuur, bladeren, high en kleur. De plant is een korte, stevige en bossige plant die zware en dikke toppen produceert. Ze heeft een goede bloem/blad verhouding. De bloemkelken zijn kaarsvormig en deze worden paars. Gebruik bij deze plant niet teveel voeding en houd een vegatieve periode van maximaal drie weken.
Bekijk ook onze andere soorten wietzaden.

Medicinale wietzaden, Autoflower wietzaden, Gefeminiseerde wietzaden, Wietzaden voor buiten

Medicinaal gebruik Blueberry wietzaden

U kunt deze plant gebruiken tegen de volgende klachten: tegen slaaploosheid, spijsverteringsproblemen, emotionele problemen, misselijkheid, diarree, menstruatiepijnen, chronische pijn, gewrichtspijn, spierpijn en fibromyalgie.

Blueberry bestellen

Blueberry wietzaden bestelt u bij FSO tegen de scherpste prijzen. Wij hebben een ruim assortiment aan wietzaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel uw Blueberry wietzaden.

Bekijk ook onze andere populaire wietzaden!

Blue berry wietzaden is een van de best verkocht wietzaadjes van nederland!

Wij hebben deze soort al heel lang in ons assortiment en word vaak besteld voor medicinale doeleinde en voor de geweldige prijs van 4.20 per zaadje en u krijgt u elk 4e zaadje gratis!

Assortiment gefeminiseerde wietzaden