Wat zijn de beste planten voor guerilla kweken

Cannabis planten kweken Guerilla stijl

Wat zijn de beste planten voor guerilla kweken

Wat zijn de beste planten voor guerilla kweken Herkenbaarheid van de planten
Hoe groter de planten, hoe groter het risico dat de planten ontdekt worden. Wanneer je een kleiner ras kiest die ongeveer 70 cm hoog wordt zullen de wietplanten minder snel opvallen dan hogere planten die boven de begroeiing in de omgeving uitsteken. De Autoflower planten hebben doorgaans lagere planten. Plant de zaden of stekken ook op een natuurlijke wijze, niet al te geordend. Geef de planten een tussenruimte van pakweg vijf meter zodat ze niet opvallen in het gebied. Wanneer je ze ordent volgens een vast patroon zullen ze alleen maar opvallen.

Wat zijn de beste planten voor guerilla kweken

Guerilla kweken kan het beste alleen doen

Hoe minder mensen weten van de locatie hoe beter het is. Klap niet uit de school en neem geen vrienden mee om de plantjes te bekijken. Hoe meer mensen weten van de locatie hoe groter het risico dat er iemand zijn mond voorbij praat. Houd jouw Guerilla kweek zo privé mogelijk.

De beste wietzaden om te buiten kweken zijn:

 

Lees ook:

 

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.