Top 5 Haze soorten

Haze soorten

Haze soorten

 

Top 5 Haze soorten – voor de laagste prijs en de hoogste kwaliteit. Vandaag bestellen is morgen in huis!

Nummer 1: Citrus Super Haze wietzaden

Citrus super haze

De nummer 1 van onze top 5 Haze soorten is natuurlijk de Citrus super Haze: Ben je een fan van Silver Haze of Lemon Skunk? Dan moet je zeker een keer deze Citrus Super Haze zaden proberen. Dit type is een resultaat van de kruising tussen de Silver Haze en de Lemon Skunk met als resultaat een plant die 400 tot 500 gram per vierkante meter kan produceren. Wanneer je deze plant buiten kweekt kun je zelfs 550 gram per plant oogsten.

 

Citrus Super Haze wietzaden

We hebben dit type recent in ons assortiment opgenomen, je moet de Citrus Super Haze zeker een keer proberen als je houdt van Silver Haze of Lemon Skunk. Dat zijn twee bekende planten die de meeste kwekers reeds kennen, het zijn zaden die in onze collectie uiteraard ook niet mogen ontbreken.

 

Nummer 2: Silver Haze wietzaden

Silver haze wietzaadjes

Deze wietsoort is niet alleen populair, veel mensen zien deze plant als het absolute hoogtepunt van de cannabis teelt. De wietsoort komt voort uit een combinatie van verschillende genotypen rond de evenaar, die volgens kenners de meest pure Sativa genotypen zijn die er bestaan.

 

Korte historie van Silver Haze wietzaden. Haze is ontstaan door Sativa vele malen te kruisen, de herkomst ligt in Thailand, India en Centraal Amerika. Omdat Haze alleen buiten gekweekt kon worden werd deze soort ontwikkeld om binnenshuis te kweken. Veel kwekers beschikken niet over ruimte buitenshuis waardoor de Haze in de vergetelheid is geraakt.

Silver haze wietzaadjes

Wietzaadjes van onze silver haze voor de laagste prijs met de hoogste kwaliteit en vandaag voor 4 uur bestellen is morgen in huis.

 

Nummer 3: Purple Haze wietzaden

Purple haze zaden

Vanuit de gefeminiseerde wietzaden van de Purple Haze worden sterke hybrides gekweekt die beschikken over de kenmerken van de Haze planten zoals de sterk stijgende high van de Haze, in combinatie met de flinke productie van hars die we kennen van de Indica.

Grootte van de wietplant

Wanneer je Purple Haze binnen kweekt zal de plant niet hoger worden dan pakweg 120 cm, buiten zal dit tot 160 cm oplopen. De toppen zijn compact met een lange draaiing waar veel trichomen aan kleven. De Purple Haze planten zijn herkenbaar aan de kleur die donkerder is dan we bij de meeste Sativa soorten zien. Aan het einde van de bloeiperiode kunnen de kleuren veranderen naar gelang de temperatuur, met tinten die van donkergroen veranderen naar lavendel of zelfs paars. Tijdens de groeiperiode zal de Purple Haze een zachte geur verspreiden die aanzienlijk sterker wordt wanneer je de toppen geoogst en gedroogd hebt.

 

Nummer 4: Northern Lights Haze wietzaden

northen light haze wietzaden

Deze plant komt voort uit twee beroemde soorten; de Mexican Haze en de Northern Lights, met als resultaat een hybride met een hoog gehalte aan THC. Het is een stabiele plant dankzij de genen van de Northern Lights plant. Wanneer je de hoogte van deze plant binnen de perken wilt houden is het aan te raden om een korte groeiperiode van twee weken aan te houden, daarna kan deze plant in de bloeifase gaan. De plant is herkenbaar aan de lange en slanke vorm waarbij er veel ruimte tussen de takken blijft. Door de zaden meteen op een 12/12 interval te plaatsen zullen ze sneller in de bloei komen. De geur van Northern Light Haze heeft het herkenbare Haze aroma met een smaak die aan peper doet denken met een subtiel accent van citrus. De cerebrale high komt snel en de bodystone is zwaar.

 

Nummer 5: Amnesia White wietzaden

Amnesia white wietzaadjes

Als laaste in onze top 5 haze soorten is Amnesia White wietzaden: Wanneer je graag de behoorlijk sterke Amnesia White wietzaden wilt bestellen kun je snel en goedkoop terecht in onze webshop. Je vindt hier de beste kwaliteit Amnesia White zaden voor onze gegarandeerd lage prijzen. Je kunt op deze pagina meer lezen over deze wietsoort.

Amnesia White wietzaden; een korte kennismaking

In vergelijking met andere zaden zijn de Amnesia White wietzaden een stuk krachtiger. Dit type is een nieuwe variant van de bekende Haze Hybride en is populair bij zowel beginners als kwekers met ervaring. Deze soort kenmerkt zich door een hoog gehalte aan THC met een scherpe smaak. Je zult door de THC behoorlijk stoned worden wat voor veel gebruikers de aantrekkingskracht is van deze Amnesia White. Deze soort is al in 8 a 9 week bloei klaar om te oosten.

Onze andere haze soorten:

Amnesia Haze wietzaden Haze Berry wietzaden Chocolata Haze wietzaden  Sour diesel hazeLemon Shine wietzaden

 

Meer weten, lees ook een van onze andere blogs over onze soorten en kweektechnieken

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.