Haze kweken

wiet zaden buiten kopen

Haze wiet Kweken

Wilt u zelf beginnen met Haze kweken? Haze is een hele sterke wietsoort en is over het algemeen duurder dan andere wietsoorten. Eén van de meest bekende Haze soorten in Nederland is Amnesia Haze. Maar om Amnesia Haze te kweken, dien je wel enige kennis te hebben van Haze kweken. Amnesia Haze staat bekend om de hoge percentage THC en scherpe smaak. Van elke Haze soort wordt je heel stoned, dit omdat het percentage THC dus veel hoger ligt dan bij andere wiet soorten.

Purple haze zaden  Goedkope Amnesia haze zaden   Silver haze wietzaden

Bekende Haze zaden:

Hoe kan je Haze Kweken?

Voordat je begint met het kweken van Haze is het van belang om een geschikte kweekplek te hebben om te kweken. Haze kweken vraagt meer kennis en Haze planten vragen om meer verzorging. Het is Nederland erg lastig om Haze buiten te weken. De meeste kwekers kiezen ervoor om Haze binnen te kweken. Een geschikte kweekplek speelt een grote rol bij een succesvolle oogst. Naast de kweekplek is het ook van belang om te kweken met kwaliteit wietzaadjes. Er zijn verschillende soorten Haze wietzaadjes.

Wat zijn bekende Haze wiet soorten?

Amnesia Haze zaden

Amnesia Haze is waarschijnlijk één van de bekendste Haze soorten. De letterlijke vertaling van Amnesia is geheugenverlies. De naam zegt al genoeg over de werking van de wiet vrij sterk. Amnesia Haze is 1 van de sterkere wiet soorten en is in de meeste coffeeshops verkrijgbaar. Een erg populaire wietsoort onder de rokers.
Lees meer over de Amnesia Haze zaden

Goedkope Amnesia haze zaden

Purple Haze zaden

Purple Haze wietzaadjes zijn één van de meest populaire wietzaadjes in Nederland. Dit komt mede doordat de Purple Haze wiet zaden zowel geschikt zijn om binnen- als buiten mee te kweken. In tegenstelling tot de meest Haze planten heeft de Purple Haze minder verzorging nodig. Dit maakt Purple Haze wiet een Haze soort die vooral geliefd is bij de kwekers, omdat de hoeveelheid van de opbrengst meer is in vergelijking met de andere Haze soorten. Hoe beter je deze plant verzorgd hoe dikkere toppen je er voor terug krijgt. De geur van Purple Haze ruikt lekker en wordt sterker naar mate de toppen groeien.
Lees meer over Purple Haze wietzaden

Purple Haze wiet zaden

Silver Haze wietzaadjes

De geur van Silver Haze is kruidig, fruitig en heeft een volle smaak, waardoor deze heerlijk te roken is. De high van Silver Haze is zwevend en sterk. Silver Haze planten leveren een grote opbrengst en groeit hoger dan de andere Haze planten. Het is van belang om met de grote van de plant rekening te houden.
Lees meer over Silver Haze zaden

Silver haze wietzaden

Tips om Haze te kweken

Een aantal tips om Haze op een succesvolle manier te kweken. Het is van belang om te weten dat Haze kweken vaak langer duurt dan het kweken van andere wietsoorten. Het voordeel van Haze is dat de wiet vaak sterker is. Tips om Haze te kweken:

 •  Denk erom dat alleen vrouwelijke zaadjes wiet geven
 •  Gebruik de juiste voeding
 •  Wees voorbereid op spint, dit is een bekend probleem bij Haze kweken
 •  Begin pas met Haze kweken als je enige ervaring hebt
 •  Kies altijd voor Kwaliteit wietzaadjes

Haze wietzaadjes online bestellen

Waarom Haze zaden bestellen bij freeseedsonline? freeseedsonline is ontstaan door een team van gepassioneerde liefhebbers. Met zorg hebben wij de beste  zaden geselecteerd. Onze zaden zijn nooit voorverpakt en worden in een klimaatkast bewaard en pas bij een bestelling machinaal verpakt en verzonden. U kunt ons bereiken op verschillende manieren. Telefonisch, via Whatsapp, Telegram, online chat, e- mail of via ons contactformulier.

Voordelen van onze Haze zaadjes:

 •  Zaadjes zijn nooit voorverpakt
 •  In klimaatkast bewaard en pas bij bestelling machinaal verpakt en verzonden
 •  Klantenservice, telefonisch, Whatsapp, Telegram, online chat, e-mail, zie contact
 •  Scherpe prijzen
 •  Online bestellen
 •  Voor 16.uur besteld nog dezelfde dag verzonden
 •  Alleen de beste kwaliteit wiet zaden

Haze zaadjes kopen

Haze zaadjes koopt u goedkoop online bij freeSeedsonline.nl. Wij hebben een ruim assortiment aan Haze zaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel uw Haze zaden.freeseedsonline

Bekijk ook deze pagina’s

Bekijk al onze Haze zaadjes hieronder