Silver Haze wiet zaden

wietplant online kopen
wietzaadjes kopen online

 

Bekijk hier onze reviews!

Uitstekend
Gebaseerd op 158 recensies
Tamaris Ilaria
Tamaris Ilaria
2023-08-22
Vandaag voor het eerst in deze winkel geweest and I loved everything about it. Er was gezellige muziek, een microscoop om naar de kristalletjes van buds te bewonderen(super super cool), en de eigenaar was echt heel gezellig, aardig en behulpzaam. We komen zeker weer terug!
Kosta Telo
Kosta Telo
2023-07-16
Top kwaliteit vriendelijke mensen zeker aan te raden
Chantal Bosman-Domburg
Chantal Bosman-Domburg
2023-07-06
Fijne winkel waar je goede uitleg krijgt over zaadjes en planten voeding
ChiRo
ChiRo
2023-06-14
The owner was very kind and helpful. He answered all my questions to my satisfaction and even teached me something new. As a first time customer I also received a discount which was quite nice, packed with a free soda for the hot weather, really great customer service. I can't wait to finally grow the seeds, I just have to wait till Germany finally allows it. ūüėĄ
Ritchie Van leeuwen
Ritchie Van leeuwen
2023-05-12
Een zeer goed georganiseerde webshop,problemen worden meteen opgelost,de reden van deze review is: ik bestel al een aantal jaar bij deze webshop nog nooit problemen gehad tot vandaag en op de manier hoe ik ben geholpen,petje af hoor daarom 5 sterren en deze review EEN ECHTE aanrader voor de medekweekers!
alex van nistelrooij
alex van nistelrooij
2023-05-07
Heb bij medere winkels in verleden besteld. FSO staat op 1 bij mij. Uitgebreid assortiment aan soorten. Snel en netjes bezorgd. Contact opnemen gaat vlot. Ik blijf zeker klant. Ga zo door FSOūüĎĆūüĎĆ
Debbie Broos
Debbie Broos
2023-05-07
Goeie service, medewerker is vriendelijk en staat je netjes te woord.
Harmen Koning
Harmen Koning
2023-05-07
Goeie kwaliteit, vriendelijk en goeie service

Silver haze wiet zaden

Silver Haze wiet zaden: is een wietsoort dat bekend staat om de hoge kwaliteit wiet en een goede opbrengst. De high wordt ervaren als zwaar en heel stoned is, het is voornamelijk een mentale high. De plant heeft een krachtige smaak en geur en zorgt voor een goede opbrengst met de juiste behandeling.

Silver haze wietzaadjes  Goedkope Silver Haze wiet zaden

Voordelen Silver Haze wietzaden

   • ¬†Sterke High en Space
   • ¬†Grote groei mogelijkheden
   • ¬†Grote oogst
   • ¬†Hoge plant
   • ¬†Krachtige geur

Silver haze zaden kweken?

Silver haze wiet zaden worden met de hand geselecteerd en onze wietzaden worden elke 2 week vers geleverd waardoor u altijd de beste zaden heeft voor de beste prijs en de sterkste genetica.

onze Silver haze wiet zaden zijn geschikt voor binnen te kweken en buiten n te kweken. Wij hebben nog veel meer Haze soorten  Zoals de Purple Haze , Amnesia White  ,White haze autoflower

Silver haze ervaringen

De Silver Haze high is beroemd omdat het een van de langst aanhoudende en meest cerebrale highs in de wereld van de cannabis is. Hij kan gemakkelijk tot 3 uur aanhouden, en u voelt zich de hele tijd geconcentreerd, energiek en opgewekt. Dit maakt het een perfecte soort voor gebruik overdag, wanneer u dingen gedaan moet krijgen. Zij kan echter ook ‘s nachts gebruikt worden, wanneer u van een goede mentale buzz wilt genieten zonder gebukt te gaan onder couch-lock.

De Silver Haze high wordt ook gekenmerkt door een sterke body buzz, die u ontspannen en lichtelijk couch-locked kan laten voelen. Dit maakt het ideaal voor de behandeling van aandoeningen als chronische pijn, spierkrampen, en misselijkheid. Het kan ook nuttig zijn bij de behandeling van angst en depressie.

De Silver Haze soort staat ook bekend om haar unieke smaak en aroma. Zij heeft een zoete, aardse smaak met hints van citrus en citroen. De geur is vergelijkbaar, met een sterke citrusachtige boventoon.

Silver haze effect

Silver haze wiet wordt door velen beschouwd als de ultieme sativa-dominante hybride. Zij is ontstaan door een Haze plant te kruisen met een Northern Lights plant. Het resultaat is een krachtige, langdurige en ongelooflijk cerebrale high, die perfect is voor gebruik overdag.

De Silver Haze high begint met een euforische hoofdroes, die u een blij, opgewekt en ongelooflijk energiek gevoel geeft. Dit wordt gevolgd door een sterke lichamelijke buzz, die u een ontspannen en licht couch-gevoel kan geven.

wat zijn de eigenschappen van de silver haze wiet?

De Silver Haze soort is een sativa-dominante hybride, wat betekent dat ze meer sativa genetica dan indica heeft. Dit resulteert in een high die meer cerebraal en opbeurend is dan couch-locking en kalmerend.

Ze heeft ook een relatief hoog THC-gehalte, waardoor ze perfect is voor ervaren rokers die op zoek zijn naar een krachtige high. Haar CBD-gehalte is echter ook relatief hoog, wat haar ook een goede keuze maakt voor medicinale gebruikers.

De Silver Haze soort staat ook bekend om haar unieke smaak en aroma. Ze heeft een zoete, aardse smaak met hints van citrus en citroen. Het aroma is vergelijkbaar, met een sterke citrus boventoon.

Silver haze binnen kweken

Silver Haze is een betrekkelijk gemakkelijk ras om te kweken, en kan zowel binnen als buiten gekweekt worden. Ze doet het echter het best wanneer ze in een gecontroleerde omgeving wordt gekweekt, zoals een kas of binnenkweekruimte.

Ze heeft een relatief korte bloeitijd van 9-10 weken, en kan opbrengsten tot 550 gram per vierkante meter opleveren. Binnen bereikt ze meestal een hoogte van tussen de 90-120 cm.

Buiten kan ze veel hoger worden, tot wel 2 m. Half oktober is ze klaar voor de oogst, en ze kan tot 1 kg per plant opbrengen.

Silver Haze is een betrekkelijk gemakkelijk ras om te kweken, en kan zowel binnen als buiten gekweekt worden. Zij doet echter het best in een gecontroleerde omgeving worden gekweekt, zoals een kas of een binnenkweekruimte.

Ze heeft een korte bloeiperiode van 9-11 weken en kan binnenshuis opbrengsten tot 550 gram per vierkante meter opleveren. Buiten bereikt ze meestal een hoogte van tussen de 90-120 cm. Wanneer ze buiten gekweekt wordt, is ze half oktober klaar voor de oogst en kan ze tot 1 kg per plant opbrengen.

Silver Haze wietzaadjes

Deze eerste Haze wietsoort was een kruising van een Sativa met wortels in Zuid-India, Centraal-Amerika en Thailand. Haze werd beschouwd als de puurste en machtigste Sativa. De plant was al in de ontwikkeling voordat binnenhuis kweken werd ge√Įntroduceerd. Maar toen in de jaren 80 binnenhuis kweken populair werd, verdween deze plant. Over het algemeen waren de mensen dol op de zwevende high van de Haze plant, maar vonden kwekers de slome bloei, lage oogst en niet te controleren groei niet handig voor binnenhuis productie. Als antwoord hierop kwam de Silver Haze plant.

Silver Haze wietzaadjes kopen

Voordat je Silver haze wietzaadjes gaat kopen is het van belang om een aantal zaken te weten over Silver Haze wietzaadjes. Deze plant was het eerste antwoord op de nadelen die bij de normale Haze van toepassing waren. Door de Silver Haze wietzaadjes werd de Haze soort weer populair en keerde deze terug in de wiet cultuur. Nu de groeihoogte en bloeiperiode onder controleert wordt door het te kweken met een extra sterke, niet-dominant individu uit de Northern Lights lijn. Door het ook te mixen met de donkere Afghanica krijgt de Silver Haze plant ook wat meer volume. Door verschillende soorten planten te kruisen is de Silver Haze uitgegroeid tot een geweldige cannabis soort en is zeker de moeite waard om een keer te kweken. Silver Haze wietzaadjes bestel je voordelig online bij freeseedsonline.com.

Silver Haze wiet

De Silver Haze plant heeft een wat langere bloeiperiode dan andere planten. Deze Silver Haze wiet heeft nog steeds 12- tot 14 weken nodig. De meeste Haze planten hebben 16 weken nodig. De tijd is dus korter in vergelijking met andere Haze wiet planten dat weer van voordeel is voor kwekers. Door de plant te kruisen zorgt u voor compacte toppen en een goede opbrengst.

Goedkope Silver Haze zaden bestellen

Goedkope Silver Haze wiet zaden bestel je voordeling online bij freeseedsonline.com! Wij hebben een ruim assortiment aan wietzaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel uw Silver Haze wiet zaden!

Wat doet silver Haze?

Silver haze is een krachtige sativa-dominante hybride die langdurige, opwekkende effecten geeft. Haar cerebrale high is perfect voor gebruik in de vroege morgen, wanneer ze uw dag kan helpen starten met productiviteit en creativiteit. De euforische high van deze soort wordt aangevuld met een lichte lichamelijke buzz, die u een ontspannen gevoel geeft zonder dat u die u bezwaren.

Dit is een geweldige soort om mee te socialiseren, want ze bevordert conversatie en gelach. Ze kan ook gebruikt worden om depressie, vermoeidheid en stress te behandelen.

Hoe sterk is Silver Haze?

Silver Haze is een zeer krachtige soort, met THC-gehaltes die kunnen oplopen tot 24%. Dit maakt haar tot een van de sterkste haze soorten op de markt.

Hoe ziet Silver Haze eruit?

Silver Haze planten zijn lang en dun, met lange takken die tot wel 2 meter hoog kunnen worden. Haar bladeren zijn dun en taps toelopend, met een lichtgroene kleur. Haar toppen zijn dicht en kleverig, met een zilverwitte coating van trichomen.

Hoe ruikt Silver Haze?

Deze soort heeft een zoet, citrusachtig aroma met hints van wierook. Wanneer ze opengebroken of verbrand wordt, geeft ze een aards, houtachtig.

Bekijk ook

Bekijk ook onze andere Haze zaden