Silver Haze wiet zaden

goedkoopste-wietzaden-van-nederland

Silver haze wiet zaden

Silver Haze wiet zaden: is een wietsoort dat bekend staat om de hoge kwaliteit wiet en een goede opbrengst. De high wordt ervaren als zwaar en heel stoned is, het is voornamelijk een mentale high. De plant heeft een krachtige smaak en geur en zorgt voor een goede opbrengst met de juiste behandeling.

Silver haze wietzaadjes  Goedkope Silver Haze wiet zaden

Voordelen Silver Haze wietzaden

   •  Sterke High en Space
   •  Grote groei mogelijkheden
   •  Grote oogst
   •  Hoge plant
   •  Krachtige geur

Silver haze zaden kweken?

Silver haze wiet zaden worden met de hand geselecteerd en onze wietzaden worden elke 2 week vers geleverd waardoor u altijd de beste zaden heeft voor de beste prijs en de sterkste genetica.

onze Silver haze wiet zaden zijn geschikt voor binnen te kweken en buiten n te kweken. Wij hebben nog veel meer Haze soorten  Zoals de Purple Haze , Amnesia White  ,White haze autoflower

Silver Haze wietzaadjes

Deze eerste Haze wietsoort was een kruising van een Sativa met wortels in Zuid-India, Centraal-Amerika en Thailand. Haze werd beschouwd als de puurste en machtigste Sativa. De plant was al in de ontwikkeling voordat binnenhuis kweken werd geïntroduceerd. Maar toen in de jaren 80 binnenhuis kweken populair werd, verdween deze plant. Over het algemeen waren de mensen dol op de zwevende high van de Haze plant, maar vonden kwekers de slome bloei, lage oogst en niet te controleren groei niet handig voor binnenhuis productie. Als antwoord hierop kwam de Silver Haze plant.

Silver Haze wietzaadjes kopen

Voordat je Silver haze wietzaadjes gaat kopen is het van belang om een aantal zaken te weten over Silver Haze wietzaadjes. Deze plant was het eerste antwoord op de nadelen die bij de normale Haze van toepassing waren. Door de Silver Haze wietzaadjes werd de Haze soort weer populair en keerde deze terug in de wiet cultuur. Nu de groeihoogte en bloeiperiode onder controleert wordt door het te kweken met een extra sterke, niet-dominant individu uit de Northern Lights lijn. Door het ook te mixen met de donkere Afghanica krijgt de Silver Haze plant ook wat meer volume. Door verschillende soorten planten te kruisen is de Silver Haze uitgegroeid tot een geweldige cannabis soort en is zeker de moeite waard om een keer te kweken. Silver Haze wietzaadjes bestel je voordelig online bij freeseedsonline.com.

Silver Haze wiet

De Silver Haze plant heeft een wat langere bloeiperiode dan andere planten. Deze Silver Haze wiet heeft nog steeds 12- tot 14 weken nodig. De meeste Haze planten hebben 16 weken nodig. De tijd is dus korter in vergelijking met andere Haze wiet planten dat weer van voordeel is voor kwekers. Door de plant te kruisen zorgt u voor compacte toppen en een goede opbrengst.

Goedkope Silver Haze zaden bestellen

Goedkope Silver Haze wiet zaden bestel je voordeling online bij freeseedsonline.com! Wij hebben een ruim assortiment aan wietzaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel uw Silver Haze wiet zaden!

Bekijk ook

Bekijk ook onze andere Haze zaden