Haze wietzaden

Sugar Haze reguliere wietzaden

Haze wiet

Het Engelse woord “Haze” spreek je uit als “Heezz”, het is een populaire wietsoort die ook in Nederland heel bekend is. De herkomst van Haze wiet ligt in de Verenigde Staten, Californië om precies te zijn. Het wordt vooral veel gebruikt voor medicinale toepassingen, je vindt het ook vaak in de coffeeshops op de menukaart staan. Kwekers kunnen goed vooruit met Haze, het is een fijne plant om mee te werken zolang je geduld hebt. De bloeiperiode is aan de lange kant met twaalf tot vijftien werken, de groeiperiode is daarentegen wel kort. Haze wiet is een kruising van Sativa Indica planten.

Sugar Haze

Haze wietplanten kweken

Houd er rekening mee dat je een kweekruimte nodig hebt met voldoende verticale ruimte, de planten kunnen behoorlijk hoog worden. Zorg er eveneens voor dat je niet te felle lampen gebruikt, een 600 Watt lamp kan al teveel zijn. Wanneer je wat meer ervaring hebt met deze plant zal het kweken een stuk eenvoudiger worden, beginners adviseren we met 400 Watt lampen te starten. Hoewel je niet de hoogste opbrengst mag verwachten van de Haze plant, zijn er wel andere voordelen om deze plant te kweken.

 

Door gefeminiseerde zaden te kopen bent je verzekerd van een optimale opbrengst, de mannelijke planten geven namelijk geen wiet. Zorg voor de juiste omstandigheden zoals goede voeding en ventilatie, Haze is ook gevoelig voor spint. In Nederland wordt Haze wiet doorgaans binnen gekweekt, in Jamaica staan de planten meestal buiten. Het was de favoriet van muzikant Bob Marley.

 

Voordelen van Haze soorten kweken

Haze soorten staat bekend als sterke plant, je kunt de stekjes na het planten snel op een twaalf uur licht, twaalf uur donker schema zetten. De prijs van Haze ligt een stuk hoger, je kunt minder Haze planten onder de lamp plaatsen dan andere soorten. Reken vier tot zes Haze planten per lamp, bij andere soorten kun je op dezelfde plek vijftien tot twintig planten zetten. Het is aan te raden de planten met een net te omspannen aangezien deze groeiers een hoogte van 70cm tot wel 120cm kunnen bereiken. Je kunt ze via een net horizontaal leiden voor het juiste groeipatroon.

 

Haze wiet valt onder de Cannabis Sativa en kan uit verschillende kruisingen bestaan. De wiet heeft een sterk effect op de hersenen, het geeft een stoned gevoel die zelfs tot geheugenverlies kan leiden. Populaire soorten zijn Amnesia Haze, Amnesia white Northerlight Haze, Purple Haze, Silver Haze etc.

 

  • Amnesia white Haze: Dit is de meeste bekende soort in Nederland, Amnesia betekent “geheugenverlies” wat veel zegt over de werking. De smaak is scherp en zurig die als lekker wordt ervaren. Haze staat bekend om het hoge THC gehalte met als resultaat een sterk stoned gevoel.

Amnesia white wietzaadjes

  • Purple Haze: Deze plant is net zo populair als die krachtig is. Er zijn twee variaties: De Positronic is een sterke plant die herkenbaar is vanwege de paarse kleuren en toppen met paarse gloed waarin je ook violet en amarant kunt herkennen. De White Label kent een hoge productie van hars, de geur begint subtiel maar wordt prominenter na oogsten en drogen. White Label geeft ook een sterk rijzende high. meer weten over purple haze kweken

Purple haze zaden

  • Silver Haze: Deze soort is herkenbaar door het fruitige aroma en een kruidige geur. Het is een resultaat van een kruising tussen Northern Lights en Skunk, twee Indica rassen. De Silver blijft relatief klein met volle en compacte toppen.

Silver haze wietzaadjes

Wat is Autoflowering Haze eigenlijk?

Autoflowers zijn zelfbloeiers, ze gaan vanzelf bloeien na pakweg drie weken. De lengte van de dagen is niet van belang voor deze planten, je zult het beste resultaat bereiken met een interval van achttien uur licht en zes uur donker per etmaal. Je kunt een opbrengst van zestig gram per plant behalen mits alle omstandigheden zoals licht, voeding, water en lucht optimaal zijn.

 

Haze wietzaden kopen

De Haze wordt meestal aangeboden als gefeminiseerde zaden die vrouwelijke planten geven. Deze zaden worden op een wijze gekweekt waarbij er geen mannelijke chromosomen meer aanwezig zijn. Dit zijn ideale zaden voor thuiskwekers, je hoeft niet de moeite te nemen om mannelijke planten handmatig te verwijderen. De verhouding tussen prijs en opbrengst is daarmee ook erg goed, want je verspilt geen ruimte aan mannelijke planten. Je weet dat elke zaad een vrouwelijke plant op zal leveren. Wanneer je normale zaden koopt die niet gefeminiseerd zijn zul je voor de bloeiperiode zelf de mannelijke planten moeten verwijderen. Wanneer de mannetjes niet op tijd verwijderd worden zal er een bestuiving plaatsvinden wat de planten compleet onbruikbaar maakt.

Onze Haze soorten op een rij:

 

Haze wietzaden kopen

Wanneer je hoge kwaliteit wietzaden wilt kopen moet je uiteraard bij ons zijn. Je kunt via onze webshop eenvoudig een bestelling plaatsen tegen de scherpste prijzen. Je kunt snel jouw favoriete zaden vinden, vervolgens bestellen en wij zorgen dat je deze snel in huis hebt. Naast de goedkope prijzen ben je verzekerd van hoge kwaliteit zaden die we in een discrete verpakking verzenden. Voor nieuwe klanten bieden we een korting van tien procent op de eerste bestelling.

Lees ook onze andere blogs over Haze:

 

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.