Mag je wietplanten kopen?

Mag ik een wietplant kopen?

Nee, het is verboden om in Nederland wietplanten te kopen of te verkopen. Je vindt ze niet in de tuincentra en ook online kun je geen wietplanten bestellen. Het is wel mogelijk om stekjes aan te schaffen maar dat is illegale handel. Wietstekken worden afgeknipt van een vrouwelijke wietplant die reeds volwassen is. Deze stekjes worden meestal op een blok glaswol geleverd, waarbij je de wortels van de wietplanten door het blok heen ziet steken. Naast het feit dat deze stekken illegaal zijn, laat de kwaliteit ook te wensen over. Je kunt beter zelf wietzaden kweken.

Legaal wietplanten kopen

Mag ik een wietplant kopen?

Een compleet legale wijze om toch je eigen wietplanten te kweken kan met wietzaden. Je mag in Nederland geen volwassen wietplanten kopen en ook geen stekken, je mag wel legaal wietzaden kopen. Hier is geen enkele restrictie op gesteld.

Power Plant wietplant
Northern Light wietplant
Purple Haze wietplant
White Widow wietplant

Dat betekent dat je met gemak en binnen de wet online wietzaden kunt bestellen. In Europa zijn meer dan honderd zaadbanken met ruim tweeduizend soorten wietzaden. Om de keuze wat eenvoudiger te maken worden ze verdeeld in verschillende types, merken en kenmerken. Door groot in te kopen kan Freeseedsonline.com tegen zeer scherpe prijzen wietzaden leveren.

Waarom wietzaden kopen in plaats van wietplanten stekken?

  • Je mag volledig legaal wietzaden kopen en in huis bewaren.
  • De kwaliteit van de wietplanten is veel hoger wanneer je zelf wietzaden kweekt.
  • Je start met het kweken van wietplanten wanneer jou dat uitkomt.

 

De wietplanten die je zelf uit wietzaden kweekt zijn veel sterker dan de planten die uit een stek groeien. Het is wel aan te raden jouw favoriete wietzaden te bestellen bij een betrouwbare leverancier zoals Freeseedsonline.com. Want wij verkopen uitsluitend gefeminiseerde wietzaden waar alleen maar vrouwelijke planten uit zullen groeien. Je hoeft dus niet de mannelijke planten zelf te verwijderen. De wietzaden laten ontkiemen is heel eenvoudig, je kunt met minder dan een week tijd een wietplantje zien groeien op basis van de methode die je zelf het meest prettig vindt werken.

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.