Top 10 wietzaden voor binnen

FSO zaden

Top 10 wietzaden voor binnen

top 10 wietzaden voor binnen ,hebben wij een overzicht gemaakt wat volgens onze klanten de beste zaden zijn! Dit zijn tevens de meest verkochte soorten van 2015/2016/2017 en vergeet niet dat alle andere zaden ook top zijn alleen dit zijn de koplopers.

 

Power plant wietzaden

Nummer 1: Power Plant zaden

De Power Plant, ook wel PP genoemd werd ontwikkeld door de Dutch Passion Seed Company, dit type is gebaseerd op de krachtige Sativa soorten uit Zuid Afrika. Daarmee hebben deze planten ten opzichte van andere Sativa planten een kortere tijd voor groeien en bloeien. Je zult na 7 tot 9 weken een groot aantal middelgrote bloemen of enkele zeer grote toppen met kleinere “popcorn” toppen zien verschijnen. Je kunt deze planten heel eenvoudig kweken in vrijwel alle omstandigheden. De geur is erg sterk met een aards, houtachtig aroma. Wanneer je binnen kweekt zul je daar een oplossing voor moeten verzinnen.

Big Bud wietzaden

Nummer 2: Big Bud

Big Bud wietzaden Dit zijn wietzaden die voortkomen uit een kruising van een kwalitatief hoogwaardige NL en Skunk #1. Het resultaat is een zaad van zeer hoge kwaliteit. Ze worden regelmatig getest en gecontroleerd om de kwaliteit en versheid van de zaden te garanderen. De eigenschappen van big bud deze wietplanten zijn een uitstekende combinatie van Sativa en Indica genen met een overheersing van de Indica.

Meer weten over big bud

Bubba Kush wietzaden

Nummer 3: Bubba Kush

Dit is een soort met voornamelijk Indica wat betekent dat het zeer geschikt is voor medicinale doeleinden. De wietplant zal redelijk kort blijven met een dichte, bosachtige structuur. De Bubba Kush zaden die wij leveren komen voort uit een kruising van de Bubblegum en Kush. Gefeminiseerde Bubba Kush zaden kun je betrekkelijk eenvoudig kweken en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Je kunt deze wietzaden ook gebruiken voor de SOG of SCROG methoden. Je kunt de smaak het best omschrijven als fruitig met een typische bubblegum smaak die deze Kush heerlijk maakt om te roken.

White widow wietzaden

Nummer 4: White Widow

Dit is met afstand de meeste bekende en meeste geroemde cannabis plant die er ooit is ontwikkeld. De naamsbekendheid is zo groot dat zelfs mensen die niets van cannabis weten toch bekend zijn met de naam White Widow. Ook in films wordt er vaak verwezen naar die krachtige ervaring die je met deze wiet zult voelen. Wat niet iedereen weet is dat de White Widow oorspronkelijk afkomstig is uit Nederland, we mogen er dus best wel trots op zijn!

Amnesia white wietzaadjes

Nummer 5: Amnesia White

We kennen de Amnesia Haze al lange tijd, deze werd kort nadat de eerste Haze genen in ons land kwamen gekweekt. Na de ontwikkeling van een aantal soorten hybride Haze planten besloot een Amerikaanse expat om één van de hybride vormen te kruisen met een mannelijke plant waar de oorspronkelijke Haze genetica in aanwezig was. De Amnesia Haze was het resultaat van deze kruising. Het effect is uiterst krachtig en het aroma is heerlijk. Deze eigenschappen in combinatie met de Nederlandse herkomst maakt de Amnesia Haze met afstand de populairste Haze die je in de Amsterdamse coffeeshops zult tegenkomen.

 

Silver haze wietzaadjes

Nummer 6: Silver Haze

Dit was de eerste wietsoort met de complete en krachtige Haze ervaring maar dan in een compacte vorm met dikkere toppen. Het betreft een echte hybride van Sativa en Indica. Haze is een pure en krachtige Sativa die gekruisd is met een niet-dominant soort Northern Lights. De dominantie van de Indica is door vaak terugkruisen sterk gereduceerd. Daarmee blijft de Silver Haze een wietsoort die sterk is maar wel een helder Sativa effect heeft. Sensi Seeds introduceerde de Silver Haze waarbij de naam komt van de grote hoeveelheid THC kristallen die glanzen op de toppen. Silver Haze wordt gekenmerkt door een sterk geur die erg kruidig is met een fruitig aroma en een heerlijk volle Haze smaak. Wanneer je op zoek bent naar een populaire wietsoort die een compact formaat heeft met volle en dikke toppen zal Silver Haze zeker tot jouw favoriete cannabis zaden gaan behoren. Je kunt hieronder jouw keuze maken uit de verschillende Silver Haze wietsoorten.

Chem dawg wietzaden

Nummer 7: Chem Dawn

Deze gefeminiseerde wietzaden zijn ontwikkeld als wietsoort voor medicinaal gebruik. Door de OG Kush met de Chemdawg 4 te kruisen zijn er wietplanten ontstaan die erg sterk zijn met Sativa dominante genen. De Chem Dawn wietzaden kun je gebruiken voor zowel binnen als buiten kweken met altijd een hoge opbrengst van stevige en mooie toppen. Wanneer je deze wiet rookt zul je minder stress, angst, nervositeit en depressie voelen. Omdat het effect pijnstillend is wordt deze wiet vaak gebruikt bij mensen die last hebben van migraine en chronische pijn. De gefeminiseerde wietzaden zijn geschikt voor een breed spectrum aan ziektes en klachten waarbij de wiet gebruikt kan worden voor medicinale doeleinden.

Critical wietzaden

Nummer 8: Critical

De Critical behoort tot de meest populaire soorten die wij leveren, dit soort heeft al vele prijzen in de wacht gesleept in Spanje en wordt internationaal gewaardeerd bij commerciële kwekers vanwege de flinke groei en omvangrijke oogst. Net zoals de meeste soorten zijn ook deze zaden gefeminiseerd waarmee je alleen maar de vrouwelijke planten krijgt met als gevolg geen verspilling en een grotere opbrengst. De Critical planten zijn na slechts 8 tot 9 weken al geschikt voor de oogst. Het betreft een combinatie van Indica en Sativa soorten met als gevolg een sterke plant die zich kenmerkt door grote en dichte buds met het zware Indica effect die Critical geeft aan de gebruiker.

Purple haze zaden

Nummer 9: Purple Haze

Dit is een zeer populaire soort die een grote bekendheid geniet. De bloeiperiode van de Purple Haze is langer dan gemiddeld wanneer je het vergelijkt met andere wietplanten. Als je zelf aan de slag wilt gaan met Purple Haze zaden kun je het beste gefeminiseerde wietzaden kopen. In dat geval weet je zeker dat je ook Purple Haze wiet zult krijgen omdat mannelijke planten geen toppen geven. Mannelijke planten zullen alleen maar de vrouwelijke planten bestuiven, wanneer je wiet kweekt in plaats van wietzaden wil je geen mannelijke planten kweken. Hoewel deze Haze soort met name in Amerika erg populair is wordt de vraag naar deze wietzaden ook in Europa steeds groter. Meer en meer kwekers gaan zelf aan de slag met Purple Haze zaden. Het voordeel van zaden is de grote keuze, geen kans op ziektes en daardoor dus gezonde en vrouwelijke Haze planten.

Cinderella 99 wietzaden

Nummer 10: Cinderella 99

Dit is een populair zaad, in dit geval gefeminiseerde wietzaden die voortkomen uit een combinatie van Grapefruit met Pineapple. Deze zaden kun je het beste binnen kweken, er is overigens ook een Outdoor C99 variant verkrijgbaar voor buiten kweken. Let er bij het bestellen op of het de standaard zaden voor binnen betreft, of dat het de outdoor zaden zijn voor buiten.

Lees ook onze andere blogs:

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.