Power plant wiet zaden

Power plant wietzaden

Power Plant wiet zaden

Power Plant wiet zaden zijn erg populair. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de wietzaden, maar ook zeker door de aantrekkelijke prijs van de zaden. Zoek jij hoogwaardige Power Plant wietzaden die je thuis kunt laten bezorgen? Dan ben je aan het juiste adres bij Free Seeds Online. Wij leveren goedkope Power Plant wietzaden van hoge kwaliteit, die binnen 1 tot 3 werkdagen thuis bezorgd worden.

 

Power Plant wiet zaden: een korte kennismaking

Het genotype van de Power Plant wietzaden is South African IBL. De plant is ontwikkeld in Nederland, maar stamt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Mede door dit genotype heeft de soort een verse, bitterzoete en limoenachtige smaak. De grote toppen van de plant bevatten veel THC (tot 20 procent), voor een krachtige, energieke en ietwat spacende high. Je kunt de plant binnen kweken, maar  het buiten kweken van de plant is ook mogelijk.

Power plant wiet zaden

Door de grote toppen van de plant heeft de Power Plant over het algemeen een hoge opbrengst. Als je haar topt, ontwikkelt de Power Plant meerdere toppen. Doe je dit niet, dan krijg je in ieder geval drie tot vier hoofdtoppen. Door de snelle bloei van de plant, zie je de topontwikkeling al na zeven dagen.

 

De eigenschappen van de Power Plant

Er zijn enkele eigenschappen waar je de Power Plant aan kunt herkennen:

  • De plant heeft grote toppen met veel THC, tot maximaal 20 procent.
  • De plant heeft een hoge opbrengst.
  • De plant heeft een bitterzoete en limoenachtige smaak.
  • De plant groeit snel.
  • De plant heeft een krachtige high.

 

Ook is het goed om te weten dat je de Power Plant ook medicinaal kunt gebruiken. Zo wordt de plant gebruikt bij spierkramp, maar ook bij depressies, stress, misselijkheid en spasmes in de spieren.

 

Power Plant wietzaden kopen bij Free Seeds Online

Free Seeds Online verkoopt de beste kwaliteit Power Plant wietzaden. Wil je deze wietzaden kopen zonder hier te veel voor te betalen? Dan ben je bij Free Seeds Online aan het juiste adres. Binnen 1 tot 3 werkdagen wordt jouw bestelling bezorgd, altijd in een blanco (anonieme) envelop. Betalen doe je met een van onze veilige en betrouwbare betaalmogelijkheden. Meer weten over het bestellen van onze Power Plant wietzaden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via de live chat. Free Seeds Online is iedere dag van 9 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond bereikbaar.

 

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.