Welke planten kan je gebruiken als voeding voor je wietplant?

Welke planten kan je gebruiken als voeding voor je wietplant?

Welke planten kan je gebruiken als voeding voor je wietplant? Cannabisplanten zijn berucht als kieskeurige eters. Ze hebben een nauwkeurig evenwicht van voedingsstoffen nodig om te groeien en te gedijen, en zelfs het kleinste tekort kan tot problemen leiden. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw planten alle voeding krijgen die zij nodig hebben – ook van andere planten!

Er zijn verschillende planten die kunnen worden gebruikt als voeding voor uw cannabisplanten. Hier zijn enkele van de meest populaire:

Welke planten kan je gebruiken als voeding voor je wietplant?

  • Algen: Algen zijn een geweldige bron van voedingsstoffen voor planten, en ze zijn ook heel gemakkelijk te kweken. U kunt het zelf kweken of kopen bij een kwekerij.

 

 

  • Welke planten kan je gebruiken als voeding voor je wietplant?Visemulsie: Visemulsie is een geweldige bron van stikstof en andere voedingsstoffen. Het wordt gemaakt van het verwerken van vis, dus het heeft een zeer sterke geur. U kunt het online of bij een vishandel verwerking bedrijf kopen.

 

 

  • Welke planten kan je gebruiken als voeding voor je wietplant?Compost: Compost is een uitstekende bron van voedingsstoffen voor planten. U kunt thuis uw eigen compost maken of het kopen bij een kwekerij.

 

 

 

 

  • Wormen gebruiken voor je wietplantenWormen: Wormencastings zijn een uitstekende bron van voedingsstoffen voor planten. Ze worden gemaakt van de uitwerpselen van regenwormen en zijn rijk aan stikstof, fosfor en kalium. U kunt ze online of bij een kwekerij kopen.

 

 

 

  • Brandnetels voor wietplantBrandnetels: gebruiken als voeding. Brandnetels is gratis en makkelijk te gebruiken als voeding voor u wietplant.

 

 

 

Hoe gebruik je deze soorten voeding?

Wanneer u een van deze planten/overige gebruikt als voeding voor uw cannabisplanten, moet u zich houden aan de juiste dosering. Te veel of te weinig van een voedingsstof kan schadelijk zijn voor de gezondheid van de plant. Het is altijd het beste om te beginnen met een kleine hoeveelheid en deze geleidelijk te verhogen indien nodig. U moet ook een deskundige raadplegen voordat u een van deze planten gebruikt als voeding voor uw cannabisplanten.

Hoe gebruik je algen voor je wietplant?Hoe gebruik je algen voor je wietplant?

Om algen te gebruiken als voeding voor uw cannabisplanten kunt u ze zelf kweken of kopen bij een kwekerij. Als u het zelf kweekt, moet u het veel zonlicht en water geven. Het is ook belangrijk om de temperatuur tussen de 68-86 graden Fahrenheit te houden. Vervolgens kunt u de voedingsstoffen uit de algen halen door meng het en voeg het toe aan het water van uw planten. U kunt het ook rechtstreeks aan de grond toevoegen.

 

Hoe gebruikt u visemulsie voor uw cannabisplant?

voeding voor wietplanten in visemulsie te gebruiken als voeding voor uw planten, moet u het eerst verdunnen met water. De aanbevolen verhouding is 1 deel visemulsie op 100 delen water. Vervolgens kunt u het toevoegen aan het water van uw planten of rechtstreeks aan de grond. Gebruik het slechts eens in de twee weken om te voorkomen dat uw planten te veel voeding krijgen.

 

Hoe gebruikt u compost voor uw cannabisplant?

Om compost te gebruiken als meststoffen voor cannabis in de tuin, kunt u thuis uw eigen compost maken of het kopen van een kwekerij. Als u zelf compost maakt, moet u het mengen met water en een paar weken laten zitten voordat u het gebruikt. Als u het bij een kwekerij koopt, kunt u het direct aan de grond toevoegen. Gebruik het slechts eens in de twee weken om te voorkomen dat uw planten te veel mest voor wietplanten krijgen.

bio voeding wietplant kopen zoals Plagron voeding voor een wietplant kan natuurlijk altijd via deze link: kweekbenodigdheden

Hoe gebruikt u wormen mest voor uw cannabisplanten?

wormen mest voor wietplantOm wormen mest als voeding voor uw planten te gebruiken, kunt u ze online of bij een kwekerij kopen. U kunt ze direct aan de grond toevoegen of ze mengen met water en een paar weken laten zitten voordat u ze gebruikt. Gebruik ze slechts eens in de twee weken om te voorkomen dat u uw planten te veel voeding geeft.

hoe gebruik je Brandnetels als voeding voor je wietplant?

groei voeding wietplant: Brandnetels zijn een goede bron van stikstof en andere voedingsstoffen voor planten. U kunt ze zelf kweken of kopen bij een kwekerij. Om ze als voeding voor uw cannabisplanten te gebruiken, kunt u ze rechtstreeks aan de grond toevoegen of een thee maken door ze in water te koken en vervolgens aan de grond toe te voegen. Slechts eenmaal per twee weken gebruiken om te voorkomen dat uw planten te veel voeding krijgen.

 

het gebruik van planten als voeding voor uw cannabisplant is een geweldige manier om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen zonder gebruik te maken van chemische meststoffen.

Wanneer u een van deze planten gebruikt als voeding voor uw cannabisplanten, moet u zich houden aan de juiste dosering. Te veel of te weinig van een voedingsstof kan schadelijk zijn voor de gezondheid van uw plant. Het is altijd het beste om te beginnen met een kleine hoeveelheid en deze geleidelijk te verhogen indien nodig. U moet ook een deskundige raadplegen voordat u ze gebruikt.

Zoek jij de beste voeding voor je wietplant ?

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.