Bubblegum wietzaden

Wietzaden kopen

Bubblegum zaden

Op zoek naar goedkope Bubblegum wietzaden? Bubblegum wiet zaden bestelt u simpel en voordelig online bij FSO. De Bubblegum is een kruising tussen de Indiana Bubblegum x Onbekende Indica soort. Het heeft niet bepaald de sterkste high, maar bijvoorbeeld wel enorm compacte en grote toppen. Naast deze wietzaden hebben wij nog veel meer verschillende soorten wietzaden in ons assortiment. Neem daarom ook gerust een kijkje in ons assortiment. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op!

Bubblegum wietzaden
BUBBLEGUM KWEKEN

De Bubblegum wietzaden staan bekend om zijn perfecte ontkieming, groei en grote en mooie bloei. De bloeitijd van deze plant is ongeveer 8-9 weken. Na 10-11 weken is het mogelijk de plant te oogsten.  De beste oogstmaand voor de buiten kweek is eind oktober. De plant is geschikt voor binnen en buiten kweek en kan ook in een kas groeien.  Daarnaast staan de bubblegum planten in de eindfase bekend om hun dikke, grote toppen. Compacte toppen met een flinke opbrengst. De toppen van de Bubblegum lijken op de toppen van AK planten. De naam van de plant zegt het al, want de plant heeft een kauwgom achtige smaak, wat wil zeggen dat de plant vooral zoet smaakt.

Effect Bubblegum

De high geeft je een energiek en een euforisch gevoel. Daarnaast kan de Bubblegum pijnstillend werken.  De opbrengst voor binnen kweek ligt rond de 500 vierkante meter. De opbrengt voor de buiten kweek ligt rond de kilogram. Een behoorlijke opbrengst dus. De Bubblegum is een redelijk lastig te kweken plant en dus geen aanrader voor beginners. Naast de bubblegum zaadjes bieden wij nog veel meer verschillende wietzaadjes aan. Zo hebben we verschillende Haze soorten, Medicinale soortenKweekmateriaal en nog veel meer. Fantastische fruitig aroma en bubblegum smaak. Kort en gedrongen structuur. Krachtige groeistadium. Fastflowering in 8 weken. Rockhard, kleverige toppen. Medicinale pijnstiller. Haasten, energieke high. Potentiële THC gehalte hoog.

DE VOORDELEN VAN BUBBLEGUM ZAADJES

  • Fijne rooksmaak
  • Grote compacte toppen
  • Groot THC gehalte
  • Sterke high
  • Zoete geur
  • Snelle bloeier
  • Zoete smaak
  • Energieke en euforische space

Bubblegum wietzaden online bestellen

Bubblegum wietzaden bestelt u tegen de scherpste prijzen bij freeseedsonline.com! Wij hebben een ruim assortiment wietzaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn geminiseerd en altijd vers op voorraad.
Bestel uw Bubblegum wietzaadjes voordelig en snel!

freeseedsonline

Bekijk ook onze andere populaire wietzaden

Bekijk ook onze andere populaire gefeminiseerde wietzaden