Binnen autoflower wiet kweken, wat zijn de voordelen?

autoflower wiet binnen kweken

Binnen autoflower wiet kweken, wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende voordelen aan het binnenshuis kweken van autoflower cannabis. Deze omvatten:

Controle over de leefomgeving

1. U hebt controle over de omgeving: Wanneer u autoflower cannabis binnenshuis kweekt, hebt u volledige controle over de omgeving. Dit betekent dat u ervoor kunt zorgen dat de temperatuur en de vochtigheidsgraad perfect zijn voor uw planten. Dit is niet altijd mogelijk wanneer u buiten kweekt.

ziektes vermijden

2. U kunt ongedierte en ziekten vermijden: Een ander voordeel van het binnen kweken van autoflower cannabis is dat u ongedierte en ziekten kunt vermijden. Ongedierte en ziekten zijn een groot probleem voor buitenkwekers, want zij kunnen een hele oogst vernietigen. Wanneer u binnen kweekt, kunt u uw planten veilig houden voor deze bedreigingen.

TripsBestrijding tegen spintBinnen autoflower wiet kweken

Vaker oogsten

3. U kunt vaker oogsten: Een van de grootste voordelen van het binnen kweken van autoflowering cannabis is dat u vaker kunt oogsten. Buitenkwekers moeten meestal wachten tot het einde van het seizoen om hun oogst te oogsten. Wanneer u echter autoflowers binnenshuis kweekt, kunt u om de 2-3 maanden oogsten. Dit betekent dat u het hele jaar door een gestage aanvoer van verse cannabis kunt krijgen.

Er kunnen meerder soorten bij elkaar in aangezien de lichturen het zelfde zijn

4. U kunt experimenteren met verschillende soorten: Wanneer u binnen autoflowering cannabis kweekt, kunt u experimenteren met verschillende soorten. Dit is niet mogelijk wanneer u buiten kweekt, want u bent beperkt door het klimaat en het seizoen. Wanneer u binnen kweekt, kunt u nieuwe soorten uitproberen en de soorten vinden die voor u het beste werken.

minder ruimte nodig

5. U hebt niet veel nodig ruimte: Een van de leuke dingen van autoflowering cannabis is dat u niet veel ruimte nodig hebt om ze te kweken. Dat is niet het geval met andere soorten cannabis, die erg groot kunnen worden. Wanneer u autoflowers kweekt, kunt u dat doen in een kleine ruimte, zoals een kast of een kast.

U kunt u eigen lichtschema gebruiken

6. U kunt kunstmatige verlichting gebruiken: Wanneer u autoflowering cannabis binnenshuis kweekt, kunt u kunstverlichting gebruiken. Dit is niet mogelijk wanneer u buiten kweekt, omdat de zon de enige lichtbron is. Maar wanneer u binnen kweekt, kunt u krachtige lampen gebruiken om de zonnestralen te simuleren. Zo kunt u uw planten laten groeien, zelfs als er geen natuurlijk zonlicht beschikbaar is.

buiten kunt u maar een bepaalde tijd buiten kweken en binnen onbeperkt kweken.

7. U kunt het hele jaar door kweken: Een van de beste dingen van autoflowering cannabis is dat u ze het hele jaar door kunt kweken. Dat is niet mogelijk met andere soorten cannabis, die alleen in bepaalde tijden van het jaar gekweekt kunnen worden. Met autoflowers kunt u uw planten op elk moment laten beginnen en ze oogsten wanneer u maar wilt.

Weer heeft verder geen invloed

8. U hoeft zich geen zorgen te maken over het weer: Een ander groot voordeel van autoflowering cannabis is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het weer. Bij andere soorten cannabis kan slecht weer uw oogst verpesten. Maar met autoflowers kunt u ze kweken, ongeacht wat voor weer het buiten is.

Er wordt gezegd dat je een hogere opbrengst kunt behalen dan met normale planten

9. U kunt een hogere opbrengst krijgen: Een van de beste dingen van autoflowering cannabis is dat u een hogere opbrengst kunt krijgen. Bij andere soorten cannabis zal uw opbrengst beperkt worden door de grootte van uw planten. Maar bij autoflowers wordt uw opbrengst bepaald door het aantal toppen dat uw plant produceert. Dit betekent dat u veel meer toppen per plant kunt krijgen wanneer u autoflowers kweekt.

Snel oogsten.

10. U hoeft minder lang te wachten met oogsten: Een ander groot voordeel van autoflowering cannabis is dat u niet zo lang hoeft te wachten met oogsten. Bij andere soorten cannabis moet u misschien enkele weken of zelfs maanden wachten om uw oogst binnen te halen. Maar met autoflowers kunt u meestal oogsten ze al na 6 tot 8 weken. Dit betekent dat u uw cannabis eerder kunt krijgen en er meer van kunt genieten.

bekijk ons assortiment!

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.