Afghaan wietzaden

Wietzaden kopen

Afghaan wiet

Op zoek naar Afghaan wietzaden? Afghaan wietzaden bestelt u simpel en voordelig online bij FSO. Een Afghaan wietplant is voor 90% een Indica plant. De plant heeft een hasj aroma en een sterke rokerige smaak met opvallende aarde. De Afghaan plant kan goed tegen teveel- of te weinig voeding of water. Dit maakt Afghaan tot een makkelijke plant om te kweken. De high is narcotisch en de plant heeft een hoog THC potentieel. Beginnende smokers ervaren de high sterk. Een zeer potente soort voor een beginner om binnen te kweken. die alle vele generatie meegaat in de cannabis wereld net zoals de AK 47 toch een van de meest verkocht soorten

lente actie klein

De voordelen van Afghaan wietzaden

  •  Resistent tegen onder/over voeding en water geven
  •  Sterke rokerige smaak.
  •  Sterke high
  •  Hoge THC potentie

Afghaan Wietzaden bestellen

Bij FSO bestelt u uw Afghaan wietzaden voordelig online. Wij hebben alleen de beste kwaliteit Afghaan wietzaden. Bekijk onze Afghaan wietzaden groeien uit tot een plant die een goede opbrengst oplevert en is heel compact.

Als kwekers de planten in bloei zetten dan valt het op dat de plant snel groeit bij aanvang van de bloeitijd, dit komt door de natuurlijke vitaliteit van de Afghaan plant. deze plant heeft zelf voor Buitenwiet een goeie opbrengt ,de bladeren zijn donkergroen en nogal breed. De toppen van deze plant worden groot en ontwikkelen zich tot massieve, afgeplatte, met hars uitziende juwelen van pure Indica. met onze buitenwiet kweken tips

Bekijk ook onze andere soorten wietzaden.
Medicinale wietzaden, Autoflower wietzaden, Gefeminiseerde wietzaden, Wietzaden voor buiten

Afghaan wietzaden

Afghaan wietzaden

Genotype: Afghani#1 x Skunk#1. Voor deze plant hebben we als moeder de normale Afghaan plant genomen en deze gekruist met Skunk #1. Het resultaat is een voor 90% indica plant met een hoge THC percentage. Ze is een korte plant en heeft een boom structuur. Het is een sterke plant die wel tegen een stootje kan. Ze kan goed tegen teveel of te weinig voeding/water. De zaden zijn normaal gesproken binnen 3 á 4 dagen ontkiemt. De plant zorgt voor een vette opbrengst wanneer deze goed verzorgd wordt. Hoe meer energie u in de plant steekt des te meer u er voor terug krijgt.

Medicinaal gebruik Afghaan wietzaden

U kunt deze plant gebruiken tegen de volgende klachten: Stress, slapeloosheid, misselijkheid en spiertrekkingen.

Afghaan wietzaden online bestellen

Afgaan wietzaden bestelt u tegen de scherpste prijzen bij freeseedsonline.com! Wij hebben een ruim assortiment wietzaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn geminiseerd en altijd vers op voorraad.
Bestel uw Afghaan wietzaden voordelig en snel!

Bekijk ook onze andere populaire wietzaden

 

Bestel bij Free seeds online

Afghaan wietzaden

Afghaan is een Indica cannabissoort, vernoemd naar haar geografische oorsprong waar ook de oudste kweeksoorten ter wereld worden verondersteld te groeien. Afghaan is ontstaan door kruising van originele Kush soorten. Het hoge gehalte aan THC en Cannabidiol (CBD) van deze soort maakt haar uitermate geschikt voor medicinale doeleinden.

De sterke kwaliteiten van Afghaanzaadjes maken haar zeer geschikt voor beginnende en ervaren kwekers. Alle soorten uit deze regio zijn immers bestand tegen schimmels en ziektes, en kunnen ook in minder gunstige weersomstandigheden zoals die in Europa voorkomen, goed gedijen.

Afghaan wordt ook gebruikt om de bekende zwarte hasj van te maken vanwege haar enorme THC productie. Het roken van Afghaan toppen geeft een aangename kruidige, zoete smaak en een narcotisch gevoel met een lichte buzz. Veel beginnende rokers vinden Afghaan een van de sterkste soorten.

 

Wil je meer weten over wietkweken lees dan een van onze blogs:

Assortiment Freeseedsonline