White Haze Autoflower wiet zaden

White haze autoflower wietzaden

White Haze Autoflower wiet zaden: een korte introductie

De White Haze Autoflower wiet zaden is een gefeminiseerde wietsoort die gemakkelijk te kweken is. Dit komt omdat de soort automatisch in de bloei gaat, die ongeveer 6 tot 8 weken duurt. Je kunt de plant binnen kweken, maar je kunt dit ook buiten doen. Binnen levert de soort ongeveer 450 gram per vierkante meter op. Buiten heeft de soort een opbrengst van 250 gram per plant.

De eigenschappen van de White Haze Autoflower

Voor je deze soort bestelt, wil je natuurlijk precies weten wat je in huis haalt. Met de volgende eigenschappen geven wij je een duidelijk beeld van de White Haze Autoflower soort:

  • De soort is gemakkelijk om te kweken, zowel binnen als buiten.
  • De soort is gevormd uit 50 procent Indica en 50 procent Sativa.
  • De plant heeft een lichtgroene kleur met een scherpe aroma.
  • De White Haze Autoflower geeft een euforische en ietwat zwevende high.

 

Verder bloeit de plant automatisch, voor een hoge opbrengst zonder hier al te veel moeite voor te doen.

Bekijk ook :

 

White Haze Autoflower wiet zaden online bestellen

Free Seeds Online levert de beste White Haze Autoflower wietzaden van het moment, altijd voor een aantrekkelijke prijs. Bestel je de wietzaden vandaag nog, dan heb je de zaden over 1 tot 3 werkdagen in huis. Je krijgt de zaden altijd in een blanco envelop, zodat niemand hoeft te weten dat jij wietzaden hebt besteld. Meer weten over onze services? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via de live chat op onze website.

 

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.