Wat zijn Autoflower wietzaden?

autoflower wietzaadjes

Wat zijn autoflower wietzaden? Er zijn ruwweg drie soorten wietzaden; gewone zaden met vrouwelijke en mannelijke planten, gefeminiseerde wietzaden waar alleen vrouwelijke planten uit groeien en de Autoflower wietzaden. In dit artikel gaan we dieper in op de laatste categorie. Autoflowering zaden gaan vanzelf bloeien, de korte dagen met minder zonlicht zijn niet van belang zoals dat met normale zaden het geval is. De bloeiperiode start na ongeveer drie weken, ongeacht de lengte van de dagen.

Bekijk direct het assortiment aan Autoflower wietzaden van Freeseedsonline.com of lees voor meer informatie verder op deze pagina.

Autoflower wietzaden

Wat je moet weten over Autoflowering zaden:

1. Ook bij dit soort zaden speelt het lichtschema een rol. De meeste soorten ontwikkelen zich het beste met achttien uur licht en zes uur donker. Ook zijn er zaden te koop die beter presteren met twintig uur licht en slechts vier uur donker.
2. Autoflower wietplanten worden doorgaans niet zo groot als planten uit normale zaden, daarmee zijn ze goed te kweken in potten die minimaal elf liter inhoud hebben.
3. De opbrengst van Autoflower wietplanten ligt normaal gesproken lager dan de normale versie van dezelfde plant. Reken tussen dertig tot aan zestig gram per plant. De omstandigheden bepalen voor een groot deel de opbrengst.
4. Omdat de totale tijd van zaaien tot oogsten zo kort is kun je wel driemaal oogsten per seizoen. Tot aan het einde van augustus kun je deze zaden nog kweken.
5. De groeiperiode duurt drie tot vier weken, daarna zet de bloei vanzelf in met een duur van zes tot acht weken. Na enkele maanden kun je dus gaan oogsten.

Wat zijn Autoflower wietzaden?

Er zijn verschillende zaadbanken die Autoflowering zaden leveren, Freeseedsonline.com heeft een groot assortiment met de beste en meest populaire soorten Autoflower zaden. Deze zaden komen van gerenommeerde zaadbanken. De genetica en kwaliteit van dit soort wietzaden is de laatste jaren steeds beter geworden.

Eenvoudig en toch goed

Omdat de Autoflower zaden ongeacht het lichtschema vanzelf tot bloei zullen komen zijn het zeer eenvoudige planten om mee te werken. Buiten kun je meerdere malen per seizoen gaan oogsten. De omvang van de planten en de opbrengst zal doorgaans wat kleiner zijn dan de standaard gefeminiseerde versie, maar daar staat de hoge snelheid van zaad tot wiet tegenover. Voor het Nederlandse klimaat zijn deze zaden heel geschikt.

 5,60
 5,60
 5,60
 5,60
 5,60

Op Freeseedsonline.com kun je direct de volledige collectie Autoflowering zaden vinden.

Specifieke Autoflower zaden kiezen
Naast de Autoflowering eigenschappen zijn er nog volop andere kenmerken waar je uit kunt kiezen. Denk aan de tijd die het kost om van zaad tot aan de oogst te komen, de hoeveelheid wiet die je per plant kunt verwachten, hoe hoog de planten gemiddeld worden, en het bedwelmende effect of het medicinale effect op basis van de hoeveelheid THC of CBD in de wiet. Kortom, voor iedere kweker is er een geschikt zaad te koop bij Freeseedsonline.com.

Kies jouw favoriete wietzaden
Wanneer je al wat ervaring hebt met wiet zul je vast al een favoriet hebben. De kans is groot dat jouw favoriete wietzaden ook in een Autoflower variant verkrijgbaar zijn, of een soort die overeenkomt met jouw voorkeur. Van sommige soorten cannabis wordt je energiek, van andere juist heel rustig of creatief. Populaire soorten Autoflowering zaden zijn bijvoorbeeld:

Amnesia auto
Blue berry
Diesel Haze
White Haze
Hindu kush
Ak 47
White moscou
White widow

Zoek jouw favoriet direct in het aanbod van Freeseedsonline.com.