Wat kan je doen tegen de geur van wiet?

Kollstoffilter

Wat kan je doen tegen de geur van wiet?

Wanneer je van plan bent om wiet te gaan kweken of te roken is het gevolg daarvan meestal dat je hele kamer/huis ernaar ruikt. Soms kan het zelfs zo erg zijn dat de buren komen klagen. Om dat te voorkomen hebben geven wij jou een aantal tips over wat je het beste kunt doen tegen de geur van wietplanten. vaak is dit het grootste probleem met kweken dat mensen bang zijn dat ze stankoverlast krijgen. Terwijl er genoeg oplossingen zijn tegen de geur.

Wij hebben hier onder een aantal simpele voorbeelden gezet om geur tegen te gaan.

Er zijn tegenwoordig steeds meer nieuwe geur maskerde  op de markt voor een goeie prijs.

  • Koolstoffilters

Dit is alleen nodig wanneer je van plan bent om wiet binnen te kweken. Koolstoffilters zorgen ervoor dat de lucht van de wiet wordt gereinigd en naar buiten geblazen word.

koolstoffilters tegen de geur van wiet

  • Lucht verfrissers

Wanneer je net klaar bent met het roken van wiet dan komen luchtverfrissers erg van pas. Luchtverfrissers zijn vaak sterke geurtjes die de wiet lucht zullen overtreffen.

luchtverfrisser tegen de geur van wiet

  • Deodorant en parfum

Deodorant en parfum werken goed als je kleren helemaal naar wiet ruiken.

deodorant gebruiken tegen de geur van wiet

  • Ventilator

Een ventilator blaast alle wietlucht weg. Let er wel op dat je een raam open zet en de ventilator die richting op zet zodat alle lucht naar je raam gaat en zo je kamer/huis uitgaat.

ventilator tegen de geur van wiet

  • Wierook

Wierook staat bekend om zijn sterke geur. Steek een paar wierook stokjes aan en je kamer/huis zal in enkele minuten al volledig naar wierook ruiken.

Tegen de geur van wiet

  • Kauwgom, mondwater, mint snoepjes

Na het blowen ruik je de wiet vaak nog aan je adem om dit te voorkomen kan je het beste een kauwgompje of mint snoepjes nemen of even je mond met mondwater spoelen.

kauwgom   mondwater

Bekijk ook

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.
%d bloggers liken dit: