Waar kun je het beste buiten wiet kweken?

Waar kun je het beste buiten wiet kweken

Goedkope autoflower wietzaden

Waar kun je het beste buiten wiet kweken?

Waar kun je het beste  buiten wiet kweken? Er zijn verschillende plekken waar je buiten wiet kunt verbouwen, naast de verschillende omstandigheden is het seizoen waarin je gaat kweken het belangrijkste aspect om rekening mee te houden. Tijdens het groeien heb je namelijk 18 uur licht nodig, dat is in Nederland het geval vanaf mei. Tijdens de bloeiperiode is er nog maar 12 uur licht nodig, dat is het geval vanaf ongeveer september. Wanneer je buiten wiet gaat kweken moet je daar dus rekening mee houden.

Tip om buiten wiet te kweken:

●    Gebruik wietzaden die geschikt zijn voor buiten.
●    Plant in het juiste seizoen.
●    Kies een goede locatie.
●    Let op de weerberichten.
●    Gebruik de juiste kweekmaterialen.

Wiet kweken buiten

Wanneer je begint met buiten wiet kweken moet je als eerste rekening houden met het jaargetijde. Daarnaast is de locatie waar je gaat kweken ook van belang. Er zal genoeg zonlicht aanwezig moeten zijn, anders zullen de planten niet groeien. Wanneer je buiten marihuana wilt verbouwen zul je merken dat er veel mogelijkheden zijn voor kweeksystemen buiten. Er zijn verschillende zaden en technieken, als teler zul je in moeten spelen op de persoonlijke situatie.

Waar je buiten kunt kweken:
●    Op het dak: Wanneer je geen tuin hebt kun je wellicht wiet verbouwen op het dak. Dit is een populaire locatie voor mensen in de binnenstad die op een appartement wonen.

Wietplant kweken op dak
●    Op het balkon: Als je wiet wilt kweken op het balkon kun je het beste kiezen voor lage planten die je in potten of bakken kunt telen. Zo kun je ze ook eenvoudig verplaatsen.

Wietkweken op balkon
●    Erf achteraf: de planten vereisen behoorlijk wat aandacht, een achtertuin is perfect om aan de slag te gaan. Zorg wel voor een hoge omheining en veiligheidsmaatregelen.
●    In de broeikas: Dit is vorm van buitenkweek met de voordelen van binnen kweken. Het is een relatief dure vorm van buiten telen maar je kunt de planten wel beter beschermen tegen ziektes en ongedierte.
●    Kweken op de berghelling: De grote kwekers maken vaak gebruik van neutrale locaties met een grote oppervlakte voor de commerciële teelt. Het is mogelijk marihuana te verbouwen tussen andere gewassen zoals maïs als beschutting.
●    Guerilla stijl growing: Ver weg van de bewoonde wereld zonder pottenkijkers kun je zonder gestoord te worden wiet verbouwen. De locatie zal op een grote afstand zijn van de teler om identificatie te voorkomen.

Guerilla stijl growing

Welke apparatuur heb ik nodig?

Alles wat groeit heeft aandacht nodig. Van enkele potten en een spade tot een professionele kweekkas met klimaatcontrole. Je bepaalt zelf hoever je wilt gaan, of juist hoe eenvoudig je het wilt houden.

Meer lezen over buitenwiet kweken:

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.