Skunk wietzaden

Super skunk wietzaden

goedkoopste wietzaden van Nederland

Op zoek naar Super Skunk wietzaden? Dan bent u bij Freeseedsonline aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan gefeminiseerde wietzaden! Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Super Skunk wietzaden

Skunk is een zeer onafhankelijke wiet stam met zijn oorsprong uit de jaren ‘70. Helaas is Skunk voor veel rokers een ander synoniem voor cannabis terwijl ze helemaal niet de oorsprong van de Skunk weten. Skunk zorgt voor een zeer verslavende high en een goede opbrengst. De Skunk kan erg makkelijk onder verschillende weeromstandigheden binnen, buiten en in kassen groeien.

Super skunk wietzaden

Eigenschappen Skunk wietzaden

  • Oorsprong jaren ‘70
  • Zorgt voor een zeer verslavende high
  • Redelijk tot hoge opbrengst
  • Groeit erg makkelijk onder verschillende weeromstandigheden

Skunk

De Skunk is een zeer populaire soort zelfs zo populair dat in sommige landen zoals het Verenigd Koninkrijk de term Skunk niet meer voor een specifieke soort staat maar een algemene term is voor goede kwaliteit cannabis. De eerste originele Skunk was bekend om zijn dode stinkdier geur vandaar ook de naam Skunk. De ontwikkeling van de Skunk ging met veel moeite en kostte veel tijd. Het resultaat hiervan was dat de plant uitstekende opbrengsten opleverde en was de plant makkelijk te knippen door de lage blad-bud verhouding. De Skunk ook wel Skunk #1 genoemd werd in de jaren ’70 veel gebruikt om te kruisen. Hierdoor zijn veel verschillende Skunk soorten ontstaan.

Super Skunk wietzaden

Skunk wietzaden bestellen bij Freeseedsonline

U kunt bij ons de beste kwaliteit wietzaden bestellen tegen de scherpste prijzen! Goedkope Skunk wietzaden kopen doet u bij freeseedsonline.com!  Wij beschikken over een ruim assortiment aan wietzaden. Maar niet alleen dat, wij hebben namelijk ook allerlei informatie pagina’s op onze website waarin alle info wat u moet weten over een bepaalde wietsoort staat. Neem gerust eens een kijkje!

Voordelen als u bij ons bestelt

  • Bestelling wordt discreet verzonden
  • Vandaag bestellen morgen in huis
  • Nieuwe klanten krijgen 10% korting
  • Elk 4e zaadje gratis

Bekijk ook

Assortiment gefeminiseerde wietzaden

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.
%d bloggers liken dit: