Super Cheese wietzaden

goedkoopste-wietzaden-van-nederland

Bent u op zoek naar goedkope Super Cheese wietzaden? Dan bent u bij Freeseedsonline.com aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan wietzaden tegen een scherpe prijs. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en klaar om te kweken. Bestel nu direct uw wietzaden bij Freeseedsonline.com

Super cheese wietzaden   Super Cheese wietzaden

Super Cheese wietzaden

Voor deze zaadjes is de beste kloon van de Engelse Cheese geselecteerd en gekruist met de dikke Skunk no.1. We zijn bezig geweest om de plant te stabiliseren en om de opbrengst te verbeteren, maar tegelijk de unieke smaak en aroma te behouden. Na alle tijd en moeite die we in de Super Cheese hebben gestoken is daar wat moois uitgekomen. Het is een Stabiele hybride plant die snel bloeit in 7- tot 8 weken. Door haar Afghani verwantschap is het een indica dominante plant. Super Cheese wietzaden zijn een 60% indica afgaan soort. Genotype: Skunk no. 1 (Afghani x Skunk no. 1). De plant heeft een natuurlijke en doordringend aroma. De smaak is zoet en skunkachtig. De plant bloeit snel en heeft een grote opbrengt met compacte toppen. De high is happy met een milde body buzz. Het THC niveau is potentieel gemiddeld-hoog (15%).
Bestel direct Super Cheese wietzaden.

Voordelen Super Cheese wietzaden

 •  Langdurige high
 •  Compacte toppen
 •  Zoete skunk achtige smaak
 •  Hoge THC percentage

Eigenschappen Super Cheese

 • Zoete skunkachtige smaak
 • Langdurige happy high met milde body buzz
 • Grote opbrengst
 • Geschatte opbrengst binnen (tot 550 gram/m2)
 • Geschatte opbrengst buiten (per plant 400 gram)
 • Typische Indica structuur kort en bossig
 • Heeft niet zoveel voeding nodig
 • Snelbloeiend

Kweken met Super Cheese wietzaden

De Super Cheese is een dominante Indica wietplant. Omdat de Super Cheese compacte toppen heeft is de opbrengst tussen de 300- à 400 gram per plant. Bij binnen kweek is er 400 à 50 gr./m2 mogelijk. De toppen zijn compact, kort en bossig. De SOG methode werkt goed voor deze plant, houdt u wel enige ruimte tussen de losse planten. Deze plant is ideaal voor fimmen of toppen. Met een hydro systeem groeit de plant binnen 7 weken. De lengte van de plant zit op een halve tot 1 meter, wanneer deze binnen groeit. Buiten kan de plant zelfs 2 meter lang worden. De Super Cheese hoeft u geen extra voeding te geven, als u dit wel doet dan veroorzaakt dit stress en daardoor kunnen de bladeren geel worden. De Super Cheese kan het beste worden gekweekt in een warm, zonnig klimaat.

Kweken met Super Cheese wietzaden

Super Cheese wietzaden voor medicinaal gebruik

De Super Cheese kan worden gebruikt bij de volgende klachten: Spierpijn, gewrichtspijn, angstoornissen, slapeloosheid, migraine, atritis, MS, PMS en fibromyalgie.

Super Cheese online bestellen

Super Cheese wietzaden kunt u online bestellen tegen de scherpste prijzen. Wij hebben een ruim assortiment wietzaadjes van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig uw Super Cheese wietzaden!

freeseedsonline

Bekijk ook deze pagina’s

Bekijk ook onze andere populaire gefeminiseerde wietzaden