White Widow Wietzaden

goedkoopste-wietzaden-van-nederland

Bent u op zoek naar kwalitatieve White Widow wietzaden? Dan bent u bij freeseedsonline.com aan het juiste adres. Bij ons bestelt u gemakkelijk uw White Widow zaden simpel en voordelig online. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten wietzaden. Bekende wietsoorten in ons assortiment zijn:

White widow autoflower wietzaadjes
White Widow Autoflower

White widow wietzaden
De White Widow plant is al jarenlang een beroemde cannabis plant. Bijna iedereen snapt, wat er bedoelt wordt als er over White Widow gepraat wordt. De plant heeft een zoetzure geur en een vleugje bosbessen smaak. White Widow zorgt voor een super stoned gevoel en naast een body high ook echt een mentale high. Het potentiële THC gehalte is heel hoog en deze plant zorgt altijd voor een goede opbrengst.

White Widow wietzaadjes

White Widow zaadjes, achtergrond informatie:

  •  Genotype: Braziliaanse
  •  Sativa Zuid-Indiase
  •  NL Special
  •  60% Indica dominant

De eerste White Widow planten komen oorspronkelijk uit Nederland, dus daarom kunnen we de plant een Nederlands export product noemen. De plant komt voort uit een kruising tussen de Braziliaanse Sativa, Indiaanse indica en een Nederlandse Indica. Het resultaat is deze krachtige White Widow. Na zijn introductie in de jaren 90 is deze ontzettend populair geworden. Deze plant is beroemd over de hele wereld en daarom hebben wij deze ook in ons assortiment.
Bestel direct uw White Widow wietzaadjes

White Widow wiet zaden kopen

White Widow wiet zaden kunnen uitgroeien tot een plant die wanneer die binnen wordt gekweekt 1 meter of iets groter wordt. De bloeitijd is 9 weken en het THC gehalte zit rond de 18%. De opbrengst zit tussen 55-65 gram per plant wanneer deze binnen wordt gekweekt. Buiten kan de plant meer dan 100 gram opbrengen per plant en uitgroeien tot 2 meter. De plant is goed voor beginnende kwekers, maar ook ervaren kwekers kiezen vaak voor deze plant, omdat deze een klassieker is en altijd voor een goede opbrengst zorgt.

Voordelen White Widow wiet zaden

  •  Snelle bloeitijd
  •  Krachtige High
  •  Hoge opbrengst
  •  Hoog THC gehalte
  •  Zoete smaak

White Widow wiet zaden online bestellen

White Widow wiet zaden online bestellen tegen de scherpste prijzen doet u bij freeseedsonline.com! Wij hebben een ruim assortiment aan wietzaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel uw White Widow wiet zaden.

Bekijk ook onze andere populaire gefeminiseerde wietzaden