Power Plant wiet zaden

goedkoopste-wietzaden-van-nederland

Power plant wiet zaden

Power plant vrouwelijke wiet zaden. Genotype: South African IBL. Deze plant heeft een verse bitterzoete limoenachtige smaak. Verder heeft ze grote toppen met veel THC potentie. Het is een commerciële plant met een hoge opbrengst. De high is krachtig, energieke en spacey high. Het is ook mogelijk om deze plant buiten te laten groeien. Kortom hebben de power plant wietzaden de potentie om uit te groeien tot een grote plant met veel THC, die ook nog eens een lekker smaakje heeft en een krachtige high.

Power plant wietzaden (PP)   Mega power plant wietzaden
Voordelen Power Plant wiet zaden

  •  Grote toppen met veel THC
  •  Hoge opbrengst
  •  Krachtige High: Energiek & Spacey
  •  Bitterzoete limoenachtige smaak

Achtergrond Power Plant wietzaden

Deze Power Plant wiet zaden zijn ontwikkeld in Nederland en stamt af van Zuid-Afrikaanse genetica. Deze hybride plant ontstond eind jaren 90. Het is mogelijk om een THC percentage boven de 20% te krijgen. Omdat deze plant een dominante Sativa herkomst heeft is deze plant wat lang en iel in het begin. Dit maakt de plant een beetje fragiel. De bladeren zijn lang, smal en sterk gekarteld en hebben een donkergroene kleur.

Opbrengst van Power Plant wiet plant

De Power Plant wietzaden hebben potentie om hele grote topen aan te maken en hebben weinig blad. Dit maakt deze toppen eenvoudig af te knippen. Twee van de vier phenos zetten enorme toppen aan. Deze toppen zijn groot en indrukwekkend. Ondanks dat de toppen wat ‘fluffy’zijn, zorgt de plant voor een goede opbrengst. Als u haar topt dan ontwikkelt de power plant meerdere toppen. Doet u dat niet dan heeft u in ieder geval 3 à 4 hoofdtoppen. Omdat de plant snel bloeit, ziet u de top ontwikkeling al na de 1e week.

Wat is de wietprijs van de powerplant?

De power plant wiet prijs zit ongeveer op ongeveer 10 euro de gram in de coffeeshop.

power plant wiet

 

Medicinaal gebruik Power Plant

Deze plant is bruikbaar tegen de volgende klachten: Spierkramp, gastro-intestinale klachten, depressie, stress, misselijkheid en spier spasmen.

Power Plant wiet zaden online bestellen

Power Plant wiet zaden online bestellen tegen de scherpste prijzen bij freeseedsonline.com! Wij hebben een ruime assortiment aan wietzaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel Power Plant wiet zaden!

Bekijk ook onze andere gefeminiseerde wietzaden