Monstercroppen

Monster Cropping

Waarom monstercroppen?

Je ziet bij wietplanten in de buitenkweek vaak die prachtige ronde struiken met een groot aantal toppen. Hoe is dat mogelijk? Wanneer je buiten wiet kweekt kun je gaan monstercroppen voor een optimaal resultaat. Het is een beetje vreemde term misschien, maar je hoeft er niet bang voor te zijn!

Monster CroppingMonstercroppen

Wat is monstercroppen?

Bij monstercroppen gaat een wietplant van de bloeifase weer terug naar de groeifase. Na die korte bloeifase zal de wietplant meer toppen produceren dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Wanneer je buiten wiet kweekt kun je dit realiseren door vroeg in februari te zaaien, en deze voor het raam te laten groeien. De dagen tot april zijn in feite te kort met beperkt zonlicht, daardoor gaan de planten sneller bloeien. Dat laat je gebeuren tot in april, in mei zal vervolgens de groeifase weer in gang treden met als resultaat zeer veel toppen.

De voordelen van mostercroppen

Met monstercroppen bereik je twee voordelen: Op het moment dat het wietseizoen buiten start voor andere kwekers ben jij al een heel eind op weg, daarnaast heb je wietplanten met zeer veel toppen. Wanneer je in de gelegenheid bent om buiten wiet te kweken is het zeker de moeite waard om dit eens te proberen.

De beste wietsoorten voor monstercroppen

Aanbieding!

 

Wilt u nog meer leuke onderwerpen over kweken

 

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.