POPULAIRE WIETZADEN VOOR BUITENWIET

goedkoopste-wietzaden-van-nederland

Op zoek naar populaire wietzaden voor buitenwiet? Dan bent u bij Freeseedsonline aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van wiet zaden die geschikt zijn om buitenwiet mee te telen. Voordat u wiet zaden gaat kopen om buitenwiet mee te telen is het van belangrijk om een aantal zaken te weten die van belang zijn om buitenwiet te delen:

  •  Welke soort wiet wilt u gaan kweken?
  •  Op welke manier gaat u buitenwiet kweken?
  •  In welke periode gaat u buitenwiet telen?
  •  In welk land gaat u buitenwiet telen?

Het is goed om te weten dat het per wietsoort verschillend is of de plant ook geschikt is om buiten mee te kweken. De bloei- en de groeifase spelen hierbij een belangrijke rol. Vaak zijn Haze soorten een stuk lastiger om buiten te kweken. Wij hebben een aantal populaire wiet zaden voor buitenwiet voor u geselecteerd.

Autoflower wietzaden Gefeminiseerde zaden kopen Meest verkochte zaden kopen Medicinale zaden kopen

 

Wietzaden voor buitenwiet

Gefeminiseerde Mega Power Plant (PP)

De Mega Power Plant Vrouwelijke wietzaden (PP zaden) zijn zeer geschikt om buitenwiet mee te telen. De Mega Power Plant is makkelijk te kweken en het is een zeer homogene plant. De plant heeft een compacte bud structuur.

Mega power plant wietzaden

 

 

 

 

 

 

Lees meer over Mega PowerPlant wietzaden

Sneeuwwitje vrouwelijke wietzaden

De Sneeuwwitje wietplant staat bekend om de hoge hoeveelheid THC productie. De wiet wordt meestal als lekker ervaren door een fruitige aroma smaak. Sneeuwwitje is één van de meest populaire wietsoorten in Nederland. De bloeitijd van de plant vrij kort in vergelijking met andere wietsoorten. De bloeitijd is rond de 8 weken. Dit maakt de Sneeuwwitje wiet zaden zeer geschikt om buiten mee te kweken.

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over Sneeuwwitje wietzaden

AK wietzaden voor buiten

De AK wietplant staat bekend als een homogene plant en een krachtige plant. De plant produceert een hoog THC gehalte. De AK wiet wordt vaak gezien als oplossing tegen kwaaltjes, zoals pijn in de spieren, gewrichten, PMS, depressie, MS, zenuwaandoeningen en een slechte nachtrust.

AK 47 wietzaden

 

 

 

 

 

 

Lees meer over AK wietzaden

Bubbelgum autoflower wietzaden

In tegenstelling tot de meeste buiten wietplanten is deze plant een compacte plant. Bubbelgum autoflower plant kan ongeveer in circa 10 à 11 weken worden geoogst. De bloeiperiode van de plant is 8 á 9 weken. De wietzaden worden na 2 à 3 dagen ontkiemd en bovengronds. Super wortelontwikkeling en krijgt een mega vette stam.

Bubbelgum wietzaden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over Bubbelgum Autoflower wietzaden

Autoflower wietzaden voor buiten

Autoflower wietzaadjes worden in Nederland meestal rond eind mei begin april buiten gezet. Rond eind augustus zijn de planten klaar. Autoflower wietzaadjes zijn een ander soort wietzaad dan dat we gewend zijn. De Autoflowers worden ook zelf bloeiende zaden genoemd. De Autoflower plant komt gaat na ongeveer 3- weken vanzelf in de bloei. De plant is niet afhankelijk van het aantal uren daglicht om de bloei over te gaan. Dit maakt autoflower wietzaadjes populaire zaadjes om buitenwiet mee te kweken.
Lees meer over Autoflower wietzaadjes voor buiten

Buiten wiet zaden kopen

Buiten wiet zaden koop u goedkoop en online bij freeseedsonline.com. Uw bestelling wordt discreet en binnen 2- werkdagen bezorgd. Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Wij hebben een ruim assortiment aan buiten wiet zaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel uw buiten wiet zaden.

Bekijk ook

Populaire wietzaden voor buiten