Hybride groeikracht

Wat is Hybrid

Hybride groeikracht

De term hybride groeikracht klink wellicht als iets dat verzonnen is om de verkoop te bevorderen, niks is echter minder waar. Hybride groeikracht is slechts een naam voor een eigenschap die ontstaat wanneer wietzaden ontstaan vanuit twee genetische wietsoorten. De eigenschap? Het levert u zo’n 25% meer opbrengst op.

 

Hybrid plantje                  Hybride planten

25% meer opbrengst met Hybride

Een belangrijke kanttekening van deze extra groeikracht is dat het alleen opgaat tijdens de eerste lichting zaden die voortkomt uit een kruising van twee verschillende planten. Dit houdt dus in dat wanneer je gaat terugkruisen de planten genetisch niet genoeg van elkaar verschillen om voor de magische 25% meer opbrengst te zorgen.

The Key

‘’The key’’ is dus om ervoor te zorgen dat een dergelijke kruising gebeurt met zaden van een eerste generatie, oftewel F1 zaden. De naam F1 komt van het Latijnse woord voor zoon en het cijfer wat hiervoor wordt weergegeven staat voor de generatie waarvan afkomstig is.

Wietplanten die voortkomen uit F1 zaden zullen namelijk altijd voor 25% meer opbrengst zorgen. Kortom, zolang je als kweker blijft kruisen met verschillen planten kun je blijven profiteren van de 25% extra groei die hiermee gepaard gaat!

 

Wat is Hybrid

Bij freeseedsonline vindt u veelal gefeminiseerde zaden die gekwantificeerd worden tussen de F4 en F7, let hierop bij het maken van uw bestelling.

Lees ook een van onze onderstaande blogs:

Wat is Cannabis Sativa?

Wat is Cannabis Indica?

 

Beste klant wij maken gebruik van de AVG wetgeving en hier kunt u de informatie er over lezen. Daarnaast geeft u door akkoord te gaan met onze AVG wetgeving aan dat u 18 jaar bent of ouder.
%d bloggers liken dit: