Wietzaadjes bestellen in Nijmegen

wietzaden online bestellen

 

Wietzaadjes bestellen in Nijmegen

Wil jij eenvoudig en snel hoge kwaliteit wietzaden bestellen? Neem dan een kijkje in het online aanbod van Free Seeds Online. Je kunt bij ons terecht voor het bestellen van hoge kwaliteit wietzaden, die binnen twee werkdagen bij je thuis worden afgeleverd.

 

Hoge kwaliteit wietzaden voor hoge kwaliteit wietplanten

Om hoge kwaliteit wietplanten te kunnen krijgen, heb je hoge kwaliteit wietzaden nodig. Free Seeds Online begrijpt dit maar al te goed en levert daarom alleen de beste wietzaden van dit moment. Deze zaden worden niet voor hoge prijzen verkocht, maar worden voor aantrekkelijke prijzen aangeboden in onze online shop. Zo krijg je de beste zaden én planten, zonder hier veel in te investeren.

Wietzaadjes bestellen nijmegen

Waarom wietzaden bestellen in nijmegen via  Free Seeds Online?

Er zijn verschillende redenen om een bestelling te plaatsen bij Free Seeds Online. De belangrijkste redenen om jouw wietzaden in onze online shop te bestellen, zijn de volgende:

  • Je krijgt je bestelling altijd binnen twee werkdagen thuis afgeleverd.
  • Je krijgt de beste wietzaden van het moment, zonder hier veel voor te betalen.
  • Je kunt kiezen uit een groot aanbod wietzaden.

 

Daar komt nog bij dat onze wietzaden altijd in een blanco envelop geleverd worden, zodat niemand kan zien wat er in de envelop zit. Bij Free Seeds Online bestel je jouw favoriete wietzaden niet alleen snel, maar ook helemaal veilig.

 

De verschillende soorten wietzaden van Free Seeds Online

Wij verkopen verschillende soorten wietzaden in onze online shop. In onderstaande alinea’s worden de populairste wietzaden uit ons grote aanbod kort beschreven, zodat je een duidelijk beeld hebt van de zaden die wij verkopen.

 

Blue medicinale CBD Kush

Blue Medi Kush wietzaden

De Blue Medi Kush wietzaden zijn oorspronkelijk afkomstig van een medicinale marihuana club uit Californië, Amerika. De kloon van de zaden is een kruising van de California Sour en de OG Kush en is zelfs een van de favoriete medicinale wietsoorten uit Californië.

AK 47 wietzaden

AK47 wietzaden

AK47 wietzaden zijn gevormd uit de AK (moeder) en de NL Special (vader). De NL Special heeft niet alleen 90 procent Indica, maar ook een hoog THC percentage. Dit percentage is doorgegeven aan de AK47 wietzaden.

Silver haze wietzaden

Silver Haze wietzaden

Silver Haze wietzaden werden gemaakt in de jaren zeventig, maar zijn nog altijd erg populair. De zaden zijn gemaakt van Colombian, Mexican, Thai en Jamaican en hebben over het algemeen een iets langere bloeiperiode dan andere cannabis (8 tot 9 weken).

Bekijk  ook ons ruim assortiment hier