In Nederland wietzaden kopen

Wietzaden kopen

In Nederland wietzaden kopen

Het is in Nederland illegaal om wietplanten te verkopen of om te kopen. Het is dus niet mogelijk om in het tuincentrum wietplantjes te kopen, samen met de begonia’s en beukenhaagjes. Je moet voor wietstekjes in het criminele circuit gaan zoeken. Dit zijn dan stekjes van vrouwelijke wietplanten die volwassen zijn. Deze stekken worden geleverd op een blok glaswol, ze hebben een hoogte van ongeveer zeven centimeter met wortels die door het blokje komen. Dit soort wietplantjes zijn doorgaans van een inferieure kwaliteit in vergelijking met de planten die je kweekt uit wietzaden.

Wietplanten kopen legaal

Je kunt in Nederland niet legaal wietplanten kopen, dat betekent niet dat je meteen in het duistere illegale circuit hoeft te duiken. Je kunt namelijk zelf wietplanten kweken door wietzaden te kopen, want wietzaden zijn wel legaal om te kopen en verkopen in Nederland. Er is totaal geen limiet gesteld op het bezit van deze zaden. Omdat het een legaal product is, kun je wietzaden online kopen in de webshop met slechts een paar klikken. Bij Freeseedsonline.com bijvoorbeeld, die verkoopt verschillende soorten wietzaden van hoge kwaliteit. Zo is er voor iedereen het geschikte zaad, van beginners tot ervaren kwekers. Daarnaast kun je hier ook goedkoop wiet zaden kopen.

Wietzaden kopen in Nederland

Wietplanten van wietzaden zijn beter

Een stekje van een wietplant is behoorlijk zwak, planten uit wietzaden zijn daarentegen juist heel sterk. Bestel de zaden wel bij een betrouwbare webshop die alleen wietzaden verkoopt van gerenommeerde zaadbanken. Vroeger wist je niet of de zaden van het mannelijk of vrouwelijk geslacht waren. Dat is lastig, want je moet dan de mannelijke planten handmatig verwijderen. Je kunt nu direct vrouwelijke ofwel gefeminiseerde wietzaden bestellen waar alleen vrouwelijke planten uit groeien. Je betaalt meer voor deze zaden, maar het is wel eenvoudiger en je verspilt geen kostbare ruimte. Het is ook mogelijk om de “klassieke” zaden te kopen.

 

Hoe laat je wietzaden ontkiemen?

Met een beetje geduld, aandacht en liefde kun je binnen een week al je eerste wietplantjes tot leven zien komen. We hebben een speciale pagina gemaakt met tips en trucs om snel en betrouwbaar zaden te laten ontkiemen.

Wietzaden kopen in Nederland

Bij Freeseedsonline.com kun je terecht voor de hoogste kwaliteit zaden en de laagste prijzen. Sterker nog, bij aanschaf van onze zaden krijg je elk vierde zaadje helemaal gratis! Wanneer je wietzaden wilt bestellen voor persoonlijke kweek met een medicinale doelstelling is dat helemaal legaal in Nederland.

 

Waarom kiezen voor onze webshop?

  • Wij hebben de beste wietzaden uit voorraad leverbaar.
  • We krijgen maandelijks verse zaden van de zaadbanken waardoor je kunt rekenen op hoge kwaliteit zaden.
  • We geven je elk vierde zaadje helemaal gratis.
  • De zaden worden gratis naar je toegestuurd.
  • We zullen je helpen bij het kweken via WhatsApp of Live Chat.
  • Nieuwe klant? Dan krijg je bij de eerste bestelling tien procent korting!

 

Als je meer wilt weten over het kweken van wiet kun je terecht op onze blog, waar we regelmatig advies publiceren en achtergrondinformatie geven. Kies ook voor onze Hollandse wietzaden!

Goedkoop wietzaden bestellen in Nederland

Wil je graag wietzaden aanschaffen maar je wilt niet teveel geld uitgeven? Bekijk dan direct onze collectie goedkope zaden hieronder. We hebben ook huismerk zaden voor een zeer interessante prijs met die topkwaliteit die je van al onze producten gewend bent.

Wietzaden kopen in Nederland

 

Free seeds online 3

Zie hier onze gefeminiseerde wietzaden

 5,60
 5,60
 5,60
 5,60
 5,60
 5,60
 5,60
 5,60
 5,60
 5,60