Cannabis zaden kopen

wiet zaden buiten kopen

Bent u op zoek naar Cannabis zaden? Dan bent u bij freeseedsonline aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment Cannabis zaden. Wil je wiet kweken met een hoog gehalte THC? Wij hebben een breed assortiment aan wietzaden met een hoog THC gehalte. Cannabis zaden met een hoog THC gehalte zijn één van de meest populaire wietzaadjes uit ons assortiment. Enkele voorbeelden van Cannabis zaden met een hoog THC gehalte zijn:

Goedkope Amnesia haze zaden          Big Bud wietzaden

Voordat u Cannabis zaden gaat kopen is het van belang om van te voren te weten dat elke soort een andere manier heeft van kweken. De bloei- en de groeifase zijn vaak verschillend per soort. Of het cannabiszaadje ook geschikt is om buiten te kweken is afhankelijk van in welk land u buiten wilt gaat kweken of het zaadjes geschikt is voor buitenteelt.

Cannabis zaden voor buiten kopen

Cannabis zaden voor buiten kopen? Het is afhankelijk van in welk land u cannabis wilt gaan kweken. In Nederland beginnen de meeste kwekers met buitenwiet te kweken rond eind mei/ begin april. De oogst is dan meestal rond eind augustus klaar. Dit is echter afhankelijk van de wietsoort die u gaat kweken. Haze zaden zijn over het algemeen een stuk lastiger om buiten te kweken in Nederland dan de meeste andere cannabis zaden. Cannabis buiten kweken is een kwestie van ervaring. Het is afhankelijk van de wietsoort hoeveel aandacht de plant vraagt. Populaire Cannabis zaden om buiten te kweken in Nederland zijn:

Cannabis zaadjes voor beginners

Als u besloten heeft om cannabis te kweken is het goed om te weten dat er verschillende manieren zijn om cannabis te kweken. De meeste kwekers kiezer ervoor om in te kweken in kweekpotten. Kweekpotten hebben als voordeel dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Als u net begint met Cannabis te kweken dan het is verstandig om een Cannabis soort te kiezen die makkelijker te kweken is.

Bekijk onze verschillende soorten wietzaadjes:

Medicinale wietzaden, Autoflower wietzaden, Gefeminiseerde wietzaden

Goedkope Cannabis zaden online bestellen

Goedkope cannabis zaden bestelt u bij FSO tegen de scherpste prijzen. Wij hebben een ruim assortiment aan cannabis zaden van de hoogste kwaliteit. Al onze cannabis zaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel uw cannabis zaden

Bekijk ook onze medicinale wietzaden