Bulk Wietzaden kopen

Bulk wietzaden kopen
* Let op de prijzen zijn veranderd voor bulkwietzaden neem contact op met de klantenservice!

Bulk wietzaden kopen online

Bulk wietzaden kopen van autoflower wietzaden in bulk en gefeminiseerde wietzaden in bulk?

Bent u van plan op grotere schaal wietzaden te kopen? Bij freeseedsonline bent u aan het juiste adres.
Wij bieden enorme kortingen wanneer er een groot aantal zaden wordt afgenomen.
Vanaf 1,40 per wietzaadje! Neem snel contact op met de klantenservice voor uw aanbieding op maat!

Bulkzaden kopen

De beste wietsoorten in Bulk zaden te kopen, kunt u doen bij Free seeds online voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit van Nederland.

Wilt u graag meer informatie over Bulk wietzaden kopen neem dan contact op met de onderstaande gegevens op de website voor de laagste prijs.

Wij zullen tevens de zaden vers voor u bestellen en verzenden.

Gefeminiseerde bulk zaden

 

Voor kwekers die serieus bezig zijn en altijd willen beschikken over hoge kwaliteit gefeminiseerde wietzaden, is het kopen van zaden in bulk dé oplossing. Bij gefeminiseerde cannabis zaden weet je zeker dat alle zaadjes vrouwelijke genetica bezitten, en dat maakt wietplanten kweken een stuk eenvoudiger.

 

Voor thuis of grote kwekerijen

Omdat niet iedere kweker dezelfde doelstellingen heeft, is het logisch dat Freeseedsonline ook zaden verkoopt met verschillende kenmerken. Zowel kleinschalige hobbyisten als kwekers met grotere ambities kunnen bij ons terecht voor de beste cannabis zaadjes. Met gefeminiseerde bulk wietzaden weet je wat je in huis haalt; betrouwbare zaden die je binnen en buiten kunt kweken. De planten zijn onderhoudsvriendelijk en nemen niet te veel ruimte in. Dat geldt voor binnen maar ook voor buiten kweken.

 

Waarom gefeminiseerde bulk wietzaden gebruiken?

Wanneer je wietplanten kweekt volgens de guerilla methode zullen er altijd risico’s zijn, en er kunnen onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden waardoor je veel tijd en energie zult verliezen. Gefeminiseerde zaden nemen direct al veel risico’s weg, je weet op voorhand dat je hiermee wietplanten kunt kweken met die mooie toppen waar je op zit te wachten. Je hoeft ze alleen netjes te verzorgen met water, voeding en bijvoorbeeld de juiste temperatuur. Per type zullen er andere aanbevolen condities zijn, houd daar rekening mee om een optimaal resultaat te krijgen. Wanneer je werkt in een speciale kweekruimte waarbij je controle hebt over alle omstandigheden waaronder het lichtschema kun je uitstekende resultaten behalen met gefeminiseerde wietzaden.

 

Welke zaden kun je in bulk kopen?

Als je op zoek bent naar gefeminiseerde zaden in bulk ben je bij Freeseedsonline aan het juiste adres. Wij leveren hoge kwaliteit zaadjes van verschillende soorten die sterke buds leveren met hoge opbrengsten. Zo kun je bij ons populaire soorten als Critical, Northern Lights en White Widow in bulk bestellen. We hebben momenteel al tientallen soorten in bulkhoeveelheden verkrijgbaar, gefeminiseerd voor het grootste gebruiksgemak. Wanneer je met zekerheid wietplanten wilt kweken kun je dus terecht bij de favoriete bestemming voor zowel hobbyisten als grootverbruikers: Freeseedsonline.

 

Kijk op onze website alle gefeminiseerde bulk wietzaden en neem contact op voor meer informatie en onze scherpe tarieven.

 

Autoflowering bulk zaden

 

Cannabis kan in steeds meer landen legaal verbouwd en aangeschaft worden. Daarom gaan kwekers wereldwijd aan de slag met grote kwekerijen om aan de toenemende vraag naar marihuana te voldoen. Voor grote aantallen wietplanten zijn er ook grote aantallen wietzaadjes nodig, en die kun je bestellen bij Freeseedsonline. Om het de kwekers zo eenvoudig mogelijk te maken leveren wij gefeminiseerde autoflowering wietzaden in bulk hoeveelheden. Niet alleen profiteer je van onze hoge kwaliteit zaden, wij leveren ze nu ook in grotere hoeveelheden tegen scherpe tarieven.

 

Hoe kun je een grote oogst krijgen?

Om ervoor te zorgen dat je een maximale opbrengst haalt uit jouw harde werk zul je op een aantal zaken moeten letten. Denk aan de verzorging van de cannabis planten, de omstandigheden zoals de temperatuur, lichtcyclus en vochtigheidsgraad, en hoe lang de groeiperiode in beslag neemt. Een belangrijke factor waar je niet omheen kunt is tijd. Je zult normaal gesproken twee weken of langer moeten wachten tot je weet of de plant mannelijk of vrouwelijk is. Dat is een behoorlijke periode om erachter te komen welke planten je moet verwijderen, omdat mannetjes nou eenmaal niet die mooie toppen leveren. Je moet weer nieuwe zaden planten en zo verspil je veel tijd en moeite. Dat is niet meer nodig met de gefeminiseerde autoflowering wietzaden van Freeseedsonline. Je weet precies wat je krijgt en wat de resultaten zullen zijn.

 

Voordelen van autoflowering bulk wietzaden

Dat het makkelijk werkt met autoflowering zaden spreekt voor zich, maar zijn er nog meer voordelen om dit soort zaadjes te gebruiken? Jazeker, wat dacht je van vaker oogsten per seizoen? Autoflowering zaden zullen vanzelf gaan bloeien, daarmee kun je tijd besparen en sneller oogsten. Zo kun je zeker drie keer per jaar oogsten en misschien zelfs vaker. Daarnaast zijn dit soorten zaden zeer resistent ten opzichte van schimmelvorming en andere ziektes die vaak bij wietplanten voorkomen. Dit komt met name door de Cannabis Ruderalis te hybridiseren. Dat is een type cannabis die uitstekend presteert, ook wanneer de omstandigheden niet optimaal zijn. De hoge kwaliteit autoflowering variaties kunnen groeien en bloeien onder omstandigheden die andere planten doorgaans niet kunnen overleven. Wat ook niet onvermeld mag blijven is de snelle groei die je met deze zaden kunt verwachten. Van het zaaien tot aan het oogsten bij onze autoflowering bulk wietzaden zal gemiddeld slechts acht tot tien weken in beslag nemen.

 

Ook voor grote hoeveelheden zaden moet je bij Freeseedsonline zijn!

De hobbyisten zijn reeds bekend met ons aanbod hoge kwaliteit zelfbloeiende zaadjes voor thuisgebruik. Met onze hoge kwaliteit autoflowering wietzaden in bulk hoeveelheden kunnen ook grotere kwekers profiteren van de beste variëteiten en de hoogste opbrengsten. Zo kan er voldaan worden aan de almaar stijgende vraag naar marihuana wereldwijd.

 

Bekijk alle mogelijkheden via de website van Freeseedsonline, of neem contact op met onze helpdesk voor meer informatie en onze lage prijzen.

Voor vragen of opmerkingen 050-2043096 WhatsApp chat

Autoflower Bulk wiet zaden kopen

Wij hebben een RUIM assortiment aan autoflower wietzaden te koop en ook soorten die niet op de site staan.

De Bulk wietzaden die wij verkopen zijn van de grootste bedrijven van Nederland.

Voor zaden naar het buitenland gelden andere regels en kunt u even contact opnemen met onze klantenservice

  • Snel en discreet verzonden
  • Standaard aangetekend verzonden
  • Wij werken niet met staffels
  • Altijd verse wietzaden
  • Wij kunnen meer soorten krijgen dan op de website word aangegeven

Wij hebben een ruim assortiment aan bulkzaden voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit. Wij kunnen u constant zaden leveren met hoge kortingen en vele soorten.

Wilt u bulkzaden kopen kom dan snel langs bij ons in de winkel of stuur ons een whatsapp berichtje!