Autoflower wietzaadjes

Autoflower wiet zaden zijn automatisch bloeiend cannabis zaden. En met automatisch bloeide wietzaden bedoelen we dat de plant na een bepaalde periode vanzelf in de bloeifase overgaat. In tegenstelling tot de meeste wietplaten is dit uniek. De meeste wietsoorten gaan pas bloeien bij verandering van het aantal lichturen. Bij Autoflower wiet zaden is dat dus niet het geval.

Autoflower wietzaadjes

Autoflower wietzaadjes zijn een totaal ander soort wietzaad dan dat we gewend zijn. Een niet-autoflower soort gaat in bloei op het moment dat de dagen korter worden, oftewel als de planten minder uren licht krijgen. Dit in tegenstelling anders dan bij de Autoflower (zelfbloeiers), De Autoflower plant gaat namelijk in bloei op het moment dat de wietplant ongeveer 3 weken oud is. Ze zal zich niets aan trekken van de dagen die korter worden, een autoflower gaat uit zichzelf in de bloei. De Autoflower wietzaadjes worden ook vaak automatisch bloeiende zaden genoemd.

 

Autoflower wietzaadjes voor buiten

Bent u op zoek naar Autoflower wietzaadjes voor buiten? Houdt er dan rekening mee dat u kwaliteit Autoflower wietzaadjes voor buiten aanschaft. In Nederland is mogelijk om mogelijk om ongeveer tot eind augustus de autoflower wietzaadjes buiten te planten. (het is natuurlijk afhankelijk van het weer). Als je vroeg in de zomer/eind lente begint met autoflower wietzaadjes buiten te kweken, dan kun je wel drie oogsten in één zomer draaien.

Goedkope Autoflower wietzaadjes kopen

Bent u op zoek naar goedkope Autoflowern wietzaadjes? Dan bent u bij Freeseedsonline.com aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten goedkope Autoflower wietzaadjes in ons assortiment. De beste autoflowering zaden vindt u bij Freeseedsonline, waar elk vierde zaadje gratis is!

AK 47 Autoflower wietzaadjes

De AK 47 Autoflower  wietzaadjes (kruising van Colombian, Thai, Mexican en Afghani genetica) gekruist met Dutch Blue Automatic (Ruderalis, Northern Light, Santa Maria, Blueberry en Afghani genetica). Zeer eenvoudig te kweken en behoeft weinig voeding.
Lees meer over AK 47 Autoflower wietzaden

Bubblegum Autoflower Wietzaadjes

Bubbelgum Autoflower wietzaadjes is een compacte plant die je kunt oogsten in circa 10 à 11 weken. 8 a 9 weken bloeier. Bubbelgum Autoflower wietzaden na 2 à 3 dagen ontkiemd en bovengronds. Super wortelontwikkeling en krijgt een mega vette stam.
Lees meer over de Bubbelgum Autoflower wietzaden

Critical Autoflower Wietzaden

Snel en rijke buiten oogst, produceert overvloedige takken en oneindigheid van knoppen. Het gebruik van gidsen is essentieel in sommige gevallen dat de takken niet onder zijn eigen gewicht buigen afbloeien van de Critical Autoflower wietzaden.
Lees meer over de Critical Autoflower wietzaden

 

Wanneer gaat een Autoflower in de bloei?

Een Autoflower groeit ongeveer 2- tot 3 weken, hierna zal de plant vanzelf in bloei gaan en de groeifase duurt gemiddeld 6- tot 8 weken. Het duurt dus ongeveer na 8- tot de weken voor een oogst klaar is. Het grote voordeel aan Autoflower zaden is dat je geen rekening hoeft te houden met de lichturen. Dit betekent niet dat het niet belangrijk is om de gewenste daglicht aan de Autoflower te geven. De beste resultaten worden bereikt met 18 uur licht en 6 uur donker.

 

Hoeveel gram kan ik van een Autoflower wietplant halen?

Gemiddeld geeft een Autoflower Wietplant tussen de 30- en 250 gram. Dit is zo ruim genomen. Het is volledig afhankelijk van de wijze waarop je gaat kweken. De beste Autoflowering zaden vindt u op Freeseedsonline, waar elk vierde zaadje gratis is!

Autoflower wiet zaden kopen

Autoflower wietzaadjes koopt u bij FSO tegen voor de scherpste prijs. Wij hebben een ruim assortiment aan wietzaden van de hoogste kwaliteit. Al onze wietzaden zijn gefeminiseerd en altijd vers op voorraad. Bestel nu voordelig en snel uw Autoflower wiet zaden.